vårig design

 
Nu när våren är här kände vi för en varmare färg än grått. Resultatet blev väl helt okej, eller vad tycker ni? Vi har även ändrat bildstorleken från 700 till 650, därför ser de gamla inläggen lite konstiga ut.. Men snart har vi fyllt upp första sidan med nya inlägg! Vi vet dock inte riktigt om vi är helt klara än, så det kan dyka upp lite ändringar framöver.
/e&m
Kommentarer
Postat av: anonym

hej, vad har ni för färgkod på alla era inläggsrubriker? Hade gärna viljat ha den färgen som bakgrund på bloggen om det är okej. jätte fin blogg. Snälla svara på denna kommentarer annars slutar jag läsa eran blogg.

2013-05-01 @ 12:04:46
Postat av: anonym

hej, vilken färgkod är det på eran inläggsrubrik, hade gjärna vilkjat ha den som bakgrund på mobilen. fin blogg förresten :) Snälla svara på denna kommentaren annars slutar jag läsa eran blogg. Kram!

Svar: hej. det är kul att du gillar våran blogg osv men vi tycker det är otrevligt att du kommenterar på det här viset. vi vill inte ha något sorts "hot", typ som "svara annars slutar jag läsa eran blogg". det är heller inte kul att det verkar lite som att du vill kopiera våran bloggdesign. det här är våran design och vi är intresserad av att dela med oss av allt. dock får man självklart fråga om något man undrar över, bara man inte blir för på. hoppas du förstår och slutar med detta konstiga sätt att kommentera på :)
ella&malin - foto och vardag

2013-05-01 @ 19:50:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0