new years simple outfit

 
Har varit på stan hela dagen. Åkte mest in för att hitta något till nyår, i sista sekunden haha.. Men jag lyckades iaf! Fyndade tischan på bikbok för endast en hundralapp! Riktigt tur faktiskt. Den matchar jag med svarta jeans och massa silversmycken. Blir nog bra det, enkelt men snyggt. Som sagt har jag och m lite nyårsplaner med några kompisar, kommer bli finfint tror jag.
/e

polkagodis

Bakade julgodis innan julafton och dom är så jäkla enkla att jag gjorde dom idag igen. god är dom också. 
 
Det enda man behöver är lite polkagrisar och choklad, sedan smälter man chokladen i mikron på ungefär 2 minuter, men var noga med att röra om var 30de sekund så att det inte bränns. När allt är smält krossar du bara i polkagrisarna i chokladen, bred ut det på ett bakplåtspapper och ställ sedan in i kylskåpet en timme. När det har stelnat bryter man det i bitar, skitgott och jätteenkelt! 
 
 
 
 
 
 

glitter

Dethär nagellacken fick jag i julklapp och det blir perfekt till nyår, tänk att det snart är nyår! jag och e har iaf lite planer, vi ska först äta middag med några brudar i klassen(tror jag haha!) sedan får vi se vad vi gör! Kram
/m

Nytt i designen

Tryck F5 för att uppdatera. Bilden i headern är ifrån weheartit, tills vidare! 

bodyshop

Lite fler julklappar jag fick, några saker missade jag även att fota och det var 100kr, halsband, starbucks, sebastian hårprodukter, godis, strumpor, trosor, hårsnoddar, presentkort och lite andra småsaker.. JÄTTEnöjd med allt, älskar julafton haha! ♥ 
 
ligger i sängen och lyssnar på musik, kom nyss hem från mormor efter ännu mera julmat! man blir aldrig hungrig nu när det är jul iallafall! ska nog gå till ok snart o träffa lite friends,  haha standard och mötas där. vi får höras, KRAM
/m
 

have a good day



Väntar på bussen just nu. Blev stan idag istället, så nu ska vi in och byta två grejer innan flyget till östersund lyfter. Dock blir det ingen vila, blir lite miljöbyte istället då vi åker till fjällen några dagar direkt när jag kommer hem! Kommer bli kul med lite snö, finally.. Have a gooood day, kramis

klocka i guld

fick denna klocka i julklapp igår! Har kollat på den jättelänge och äntligen är den min. Så snygg att bara göra en enkel outfit lite roligare. Tänkte visa er lite mer julklappar, men de får bli senare eftersom vi har massa besök här just nu. Pusshej!
/m

min julafton


Hade en superbra julafton, verkligen!! När vi kom till sjöstrands vid ett började vi med lite Nintendo 64, hade nästan glömt bort hur kul det var. Sen hade vi inom våran familj tagit med oss så alla skulle få öppna ett paket var där, i mitt låg inget mindre än en MK väska! Snacka om materiell lycka, tackar min storebror för det, sickkk... Sedan var det julbord och allt vad det innebar, bäst på hela julen måste ju faktiskt vara maten. Hann även med att lira lite pc och wii under kvällen. Höjdpunkten (förutom maten och MK väskan hehe) var nog sång&gitarr i vardagsrummet, blir sån jäkla skön stämning med musik ju. Inte förrän halv tolv var vi hemma igen, dock satt vi uppe till två-tiden och snackade och spelade spel på mobilen. Och som sagt blev den officiella julklappsöppningen imorse, ni kommer få se allt nästa vecka då jag fått paketen från pappas sida också. Hoppas eran julafton var lika underbar som min!
/e

american christmas style



Eftersom vi var borta hela dagen/kvällen igår tänkte vi köra lite american och öppna alla julklappar på morgonen. Så bara alla lyckats tagit sig till julgranen snart så blir det paketöppning! Därför passade jag på att fika lite nu, har planer på att åka in till stan lite senare idag. Tagga bli omkullknuffad av alla mellan-dags-handlare!
/e

tidig julklapp

Fick dessa igår som en lite tidig julklapp! Har hunnit testa dem två gånger och fasen vad bra det känns. Tips!
 
Idag har jag varit och känt på julstämningen i Täby centrum. Försökte mig på att hitta något till nyår mitt i julstressen, gick väl sådär. Ska försöka igen på mellandagsrean sen. Annars då, blev lite bf4 lir i några timmar innan vi klädde granen. Julafton imorgon hörrni, inte dåligt! Jag kommer fira min jul hos sjöstrands, men innan dess blir det julfrukost hemma. Får se om jag hinner slänga in juloutfiten kanske!
/e

julklappar

kan ni läsare fatta att IMORRN är det julafton?? helt galet ju! var på stan idag och köpte de sista julklapparna, att vara ute i god tid är inte riktigt min grej tror jag. imorrn kommer jag iallafall fira jul hemma med hela tjocka släkten, kanske slänger in något inlägg under dagen. Tänkte kaaaanske försöka göra någon video om de skulle uppskattas haha!:) 
/m

Lillen

En bild från förra vintern då Dexter bara var en liten plutt,(okej han var väldigt stor och bara ett halvår). Nu sitter jag och målar naglarna röda inför imorgon, man måste väl kanske haha! 
/m

inspiration

|bilder från weheartit|collage av mig|

Har inte så mycket att skriva just nu men ett inlägg får de bli endå. Gårdagen var bra,var med några friendsss! Sitter just nu i soffan och nästan somnar. Tänkte dra in på stan idag och köpa sista julklapparna haha, men bussarna var inställda! så får stressa mig igenom stan imorgon istället, hörs senare,puss!
/m

jullov


fick jullov idag och det känns så himla skönt!! Sitter hemma hos ella nu med Agnes, har öppnat lite julklappar och herregud vad nöjd jag är! Vet inte vad jag har för planer ikväll, men något lär de ju bli, vi hörs senare!:)
/m

presenterna, video

 
Här är alla presenter jag fick igår. Saknas en från min bror som jag kommer få när jag åker ner till stockholm (på fredag!). Jag är iaf såååå himla nöjd med allt. Testade micen igår och spelade in lite med brorsan, sjukt bra var den! Kanske kommer upp något någon gång framöver, ska dra dit igen imorgon kväll så vi får väl se om jag/vi har lust att ladda upp något klipp. Ikväll är det julkväll på gårn, så jag tänkte gå dit snart med några vänner. Mys!
/e

the reason i'm alive

 
Lyssnar på ovanligt mycket musik just nu. Verkligen heeela tiden, när jag går, äter, gör mig iordning, duschar, sitter på rummet, åker bil, på skolan, ja alltså ni fattar. Sickkk haha, men musik är bäst! Här är några av favoriterna för tillfället:
 
You can't always get what you want - rolling stones // jubel - klingande // survival - eminem // everybody - ingrid michaelson // tennis court - lorde // the big bang - rock mafia // take a walk - passion pit // love don't die - the fray // of the night - bastille
/e

femton bast idag



15 hela år fyller jag idag. Känns ganska stört. Decemberbarn som man är får man vänta nästan hela året, men det är okej det med! Var iväg och åt med favorittjejerna igår på via grande. Det var min present, fick först ha ögonbindel och så sprang dom runt med mig i stan och lurade mig hit och dit. Sedan tog dom av mig bindeln och så visade vi oss ha hamnat inne på via grande. Blev bjuden på pizza och dricka, sjukt kul var det iaf! Ikväll blir det tacos, presentöppning och tårta med familjen. Det är rätt kul att fylla år ändå hehe
/e

LOL



Alltså herregud, för mycket kärlek till denna film. Ser den för andra gången på 24h, hahah det måste vara fel på mig... Jaja får se hur långt jag hinner se innan jag somnar. Bloggar från mobilen, så sjukt trött att jag inte ens orkade hämta datorn.. Fick bara runt 5-6 timmars sömn inatt. Not good.
/e

VS fashion show 2013

 
Nu har vi tagit oss igenom vårat sista luciatåg, kanske föralltid? Haha jaja, vilket fall ska jag nu krypa ner och kika på victoria's secret fashion show. Har liksom inte blivit att jag sett den än.. Så nu väntar 43 minuters avundsjuka, modellerna är ju bara fööör snygga. Stört ju. Hoppas eran tredje advent varit mysig, snart är de julafton vänner!
/e

tredje advent

/m

brave

Hade på mig tröjan ovanför igår,den är så mysig!
Igår hade vi ju somsagt luciatåg med klassen, när ja kom hem var jag med ella ett tag. Innan middagen somnade jag en timme för jag var så jäkla trött och sedan gick jag vidare och mötte upp lite vänner,kvällen slutade på gårn. och jag är fortfarande lika trött än haha! Men idag ska jag iallafall äta middag hos en vän,vi blir runt 15 personer så det är asnice! Kramis
/m

luciadagen

 
Eftersom vi nu är skolans nior var det våran tur att hålla i luciatåget. Var, precis som jag hoppats på, riktigt kul! Dock var vi tvungen att gå tre gånger, blir även en fjärde på söndag. Så lite uttjatat är det ju, men det är ju trots allt bara en gång om året! Ikväll får vi se vad som händer, ska träffa friendseeen iaf!
/e

varm choklad och ph

 
Slutade runt ett idag, sköööönt. Vi hade knappt några lektioner heller, mest träning inför lucian imorgon och på söndag. Kommer faktiskt bli kul haha, lite nervöst bara då jag ska sjunga lite solo också (dock med två-tre andra tjejer) but still nerviiiis. I alla fall så har jag bara tittat ikapp på paradise hotel, heeelt fast. Så nu ligger jag bara två avsnitt bakom, och det kommer nog fixa sig ikväll hehe. Ha en bra torsdag, kraaam
/e

URBANISTA

 
Kom på att jag inte visat mina hörlurar jag köpte på höstlovet (!!) haha. Men här är dom! Märket är urbanista och modellen heter San Francisco. Superbra är dom, verkligen. Hur nöjd som helst. De sitter bra i örat, har bra ljud och en snygg modell. 199 kr betalade jag för dessa.
/e

julklappstips

 
Eftersom jag själv kämpar med att komma på vad jag skage alla nära och kära i julklapp vet jag att det kan behövas tips... Därför vill jag ge er mitt bästa julklappstips, body shop! Funkar till i princip alla systrar, mammor och tjejkompisar. Om du däremot ska köpa till killar skulle jag rekommendera att skippa body shop och gå in på kicks istället. Gå fram till någon i kassan och säg vem du ska köpa julklappen till, en bror, pappa, pojkvän, killkompis... you name itttt. Kan nästan lova er att ni kommer hitta något!
Så, body shop till tjejer, kicks till killar. Ska försöka ge lite mer tips på saker och inte affärer asap!
/e

cross

en tröja jag klippte ut korset själv förra året, har nästan glömt bort den.
 
fick höra att jag var dålig på att uppdatera idag, så slänger väl in ett litet inlägg då haha! Har tränat på fristilen idag med e och Agnes, vi skulle bara testa om det var ett gym vi gillade innan vi kanske börjar där. Men blir nog inte så, enligt mig tyckte jag det var lite litet. Men säkert ett bra gym endå! Sedan har jag inte gjort så mycket mer, duschat och nu kollar jag på RMM på kanal5play, så sköna. Snart ska jag skriva en utvärdering som ska vara klar imorrn innan betygen också, klockan tio är det paradise hotel, vilka kollar? :) 
/m
 
 
 

första slalomåket!


Igårmorse satte vi oss fyra tjejer i en bil mot vemdalen. Stog sedan på ett par skidor hela dagen för första gången denna vinter. Sjukt härligt var det!! Solen sken och backarna var faktiskt helt okej! Oh gad vad jag saknat detta under sommaren, ser helt klart fram emot skidsäsongen. När vi sedan kom hem igen duschade och åt jag för att sen dra mig 50 meter bort till kåtan. Där satt vi ett helt gäng och bara snackade och hade kul enda frammåt klockan två då elden brann ut och alla gick hem. Ännu en riktigt skön lördag!
/e

diamond

bilden fann jag på weheartit och texten la jag dit själv, samt la på lite lite redigering! 
/m
 
 
 

mönstrade leggings

ett år gamla bilder! de mönstrade leggingsarna har används väldigt dåligt! men skulle gärna vilja ha ett par som är svart och vit istället med lite mindre mönster på kanske. Sedan skulle jag matcha med en annan tröja, nåt basic som vitt, svart eller beige! 
 
Detta kommer bli en bra vecka, eller det är en bra vecka, kommer inte tillbaka till skolan förens på fredag, har programdagar på gymnasiet onsdag och torsdag. då får man besöka lite olika program man vill kika på, vara med dom och se hur dom jobbar, hur lärarna är osv.. ska bli riktigt skönt att komma bort från skolan, sedan blir det lunch på stan dom dagarna också så det är nice haha! vi hörs kram:) 
/m

fototips: hjärtbokeh!

 
Ja då var det dags för ett fototips igen! Det här är ett lite speciellt tips så jag vet många redan vet om, ofta sånt man pysslar med när man precis fått sin systemkamera och man tycker det är skitkul med skärpa och så vidare.. Men jag tänkte dra det här eftersom jag tycker det passar nu till jul och så!
 
Så, hjärtbokeh alltså. För det första så kan jag, för er som inte vet, förklara var bokeh är. 
Bokeh är små "ljusprickar" på bilden som syns när ljuskällor kommer i oskärpa. Till exempel om du håller ett finger framför linsen och sätter skärpa på fingret, om du då har ljuskällor (till exempel en stad eller en ljusslinga, ja i princip allt som lyser) i bakgrunden bildar de små prickar; bokeh. Superfint enligt mig!
 
Hjärtbokeh är då alltså små hjärtan istället för prickar. Men hur går detta till? Ja det enda du behöver är ett papper, en sax och lite tejp. Du klipper ut en rund ring som är lika stor som objektivets omkrets, sedan klipper du ett litet hjärta mitt i och till sist tejpar fast det framför linsen. Klart!
 
Såhär ser min ut. Jag har ett lite tjockare mer kartongliknande papper med typ "gummitejp" 

survival

vilken stor självporträttsbild det blev denna måndag haha! 
hur mår ni? Själv mår jag ganska bra, dock lite ont i huvudet, men idag har jag klarat av två prov (eller klarat hoppas vi väl endå på..) på skolan, haft lite luciaträning och sedan har dagen gått väldigt snabbt enligt mig. tänkte kolla igenom svenskan lite snabbt bara, har prov imorgon också eftersom lärarna ska lägga alla prov samtidigt tydligen. Sedan funderar jag på att ta någonting gott att äta, och klockan 22.00 är det paradise hotel som gäller. puss! 
/m
 

julmys

 
Vaknade vid tolv (det tidigare inlägget var tidsinställt), gick ner och åt risgrynsgröt, städade hela rummet, hängde upp julgardiner, bytte sängkläder, duschade och nu och nu sitter jag här med myskläderna på och jullistan rullandes på spotify. Lagom trött sen igår kan jag ju säga... Men med tanke på att vi har tre prov måndag och tisdag så är det väl bara att ta fram pluggningen. Har gjort det mesta så blir nog inte så länge som tur är. Hoppas er första advent är super, vi hörs i veckan. Kramis
/e

första december

 
Åtta bilder sen förra julen fick pryda detta första-december-inlägg! Åh så himla mysigt att julmånaden äntligen är här. Ska ta reda på den på riktigt i år och göra allt juligt och mysigt man kan tänka sig. Starting today. Hoppas eran första advent blir lovelyyyy, kram!
/e

härlig lördag!



Har haft en riktigt härlig lördag faktiskt! Gick upp klockan 06.00 efter tre timmars sömn och satte mig på en buss mot strömsund med två vänner. Haha, bestämdes lite spontant i igårkväll då vi inte hade något annat för oss. När vi sedan kom hem vid nio igen lämnade jag bara väskan och gick bort till kåtan där några kompisar gjort mysigt med eld och ljus! Sedan blev det en sväng till viberg där vi trängde ihop oss allihopa i vardagsrummet och bara satt och snackade, så himla skönt. Riktigt nöjd med dagen i det hela, repris nästa helg tack! 
/e