give me summer

/m

we♥it

Gick igenom mitt bild galleri på weheartit och sparade några jag gillade som jag sedan gjorde ett collage av. Så nu blir jag glad varje gång jag startar datorn! Syns väl lite sådär på bilden men hoppas det inte är allt för otydligt. XX
/e

breakfast

Har precis laddat upp med lite frukost inför dag två som dagisfröken. Ha en bra dag, puss!

little thing

Jag var ju på stan med ella en stund idag, fick med mig detta hem, lite småsaker bara... Förövrigt ligger jag typ död i min säng just nu, mår inte riktigt bra, har ont i huvudet och sånna där onödiga saker. Hoppas bara att jag inte blir sjuk. Håll er friska, puss!
 /m

donut

Efter en dag med massa skrikande ungar tyckte vi att vi förtjänade en sväng på stan samt en fika på törners. En donut fick följa med mig hem men jag ångrar mig redan lite eftersom mitt hår bara slinker ur den direkt.. men aja, 30 spänn är inget att lipa över!
 /e

bakelser

Detta använde jag:
till smeten 2 st ägg 2 dl socker 100 g smör 1 dl mjölk 3 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 2 msk vaniljsocker. till frostingen: vatten & florsocker beroende på hur mycket du vill ha, men egentligen skulle man inte behöva något vatten då hallonen ger ganska mycket "vatten" 0.5 dl hallon 
Gör såhär:
1. Vispa ägg och socker fluffigt med en elvisp. Smält smör och blanda i mjölk. Tillsätt

mjölkblandningen i dom vispade äggen.

2. Blanda vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao i en bunke. Tillsätt mjölblandningen i ägg och
mjölkblandningen. Rör om.

3. Dela upp smeten i muffinsformar på en plåt. Grädda i ugnen i 180 grader i cirka 15 minuter.

4. När dina muffins är färdiggräddade, låt dom svalna i kylskåp.

5. Rör ihop din frosting och bred ut över dina muffins.

 

Idag hade jag väldigt lite att göra så jag sysselsatte mig med att baka. Ovanför har ni receptet. Vi hade ingen färskost hemma, så därför fick jag göra glasyr istället. Men blir godare enligt mig om ni till frostingen istället tar 2dl färskost, 1.5 dl florsocker och sedan hallon. (hittade receptet på internet)

/m

If i could, i would

Just nu skulle jag vilja:
Köpa en sån där söt tröja med vingar.
Ha långt fint hår.
Träna i ett par snygga springskor.
Äta ett gott mellanmål.
 
Var på ås cupen tidigare idag men fick åka hem redan efter första matchen eftersom jag blev yr och illamående. Så just nu ligger jag i sängen, tittar på tvd och hoppas på att bli bättre tills imorrn då jag och malin har prao. Ha det bättre än vad jag har nu hjärtisar så hörs vi kanske ikväll!
/e

bikbok

bikbok 149kr
/m

jag älskar dig

/e

lördag

Bilden ville inte direkt vara på min sida idag.. 
Startade min morgon med att göra en smoothie som bestod av mango&hallon. Riktigt gott faktiskt. Nu är jag påväg ut för att fota min nya tröja så jag kan visa er, och sedan ska jag träffa ella för lite mera fotografering. Kvällens planer är att fira en vän som har fyllt år. Så blir nog en jäättebra dag! Hur kommer eran lördag att se ut? ♥
 

one, two, three

blogg.se's jäkla skitkvalle, jag orkar inte med den längre.
 
Var ju som sagt på stan igår och de här tre från bikbok plus hårsnoddar fick följa med hem. Halsbandet och hårsnoddarna fick jag dock på köpet, tackar bikboks söta personal för det!
Min lördag har börjat riktigt bra, hoppas det fortsätter så. Hörs kanske senare, HUGS.
/e

hemmakväll

Idag har jag varit en sväng på stan med mina vänner som jag sedan träffat nu ikväll också. Mys! Nu tänkte jag lägga mig i sängen och äta lite godis samt lyssna på musik, vi hörs imorgon då ni också får se vad jag köpt! kraaam♥
/e

efterlängtade fredag

Efterlängtade fredag du är så välkommen! Idag var sista dagen i skolan innan sportlovet för mig, för nästa vecka har jag prao heeela långa veckan. Jag ska praoa på dagis.. Och idag blir det stan med några vänner. Nu när jag är ledig från allt pluggande ska jag försöka fota i mängder också. ♥

spring inspo

spring inspo
/e

far away

/m

bloggtips

Alla bilder i collaget är fotade av karolina, klicka här eller någonstans på bilden för att komma till hennes blogg.
 
Idag tänkte jag för ovanligthetens skull köra på ett bloggtips. Den här tjejen heter Karolina och är född 97. Hon har allt en blogg ska ha (enligt mig). En superfin design, ljusa härliga bilder, tips och även lite vardag. Kika in där och ni kommer bli som fast!
 
Kommer nog fortsätta med några bloggtips lite då och då om det uppskattas. Nästa gång kan ni förvänta er ett dubbeltips..
/e

peplum

Efter skolan (som jag förövrigt idag slutade runt fyrtio minuter tidigare) idag så gick jag och elin ut en liten stund för att fotografera, fick dock inte så många bilder, då allt bara är grått och tråkigt.. Kvällens planer är att plugga,duscha och hinna med något avsnitt av gg. Vi hörs. ♥
/m

öppet hus

har haft "lektioner" nu på skolan i två timmar. när jag kom hem tittade jag i fruktskålen och hittade massa goda frukter som jag tänker äta nu medans jag ska plugga och sedan se på gg, hörs imorrn xoxo. 
/m

detail

Idag bär jag min kära wellington klocka, kääärlek♥
/e

dagens

//dagens, ska försöka lägga upp lite mera sånna bilder.
Ännu en skoldag avklarad och nu ska jag snart försöööka plugga lite, sedan klockan fem ska jag iväg mot skolan igen för öppet hus! Kram♥
/m

snow

Åh, ge mig vår och ljusare tider. Vill ta fram cykeln och solglajjerna, orkar inte med vidervintern längre.
/e

catch a dream

~halsband(4st), mascara, ögonskuggsborste, armband(3st), ring, 2000kr, underkläder, blommor , uggs~
Åh detta var mina konfirmations presenter, sååå himla nöjd över alla! För pengarna har jag redan köpt ett objektiv haha. Det blev ett 50mm  f/1.8.
/m

2013.02.17

Åh vilken bra dag jag har haft! Startade dagen i kyrkan runt nio-tiden sedan när vi var färdiga där så åkte jag hem och fikade massa gott och sedan öppnade jag presenterna (som jag ska visa senare) som var såååå bra. Har även hunnit umgås med massa släkt ikväll och sedan några kompisar. Nu ska jag göra mig iordning, puss. 
/m

presenter♥

pengar - smyckesask - halsband - DW klocka - tre tröjor - choklad - ögonskuggor - hjärtformad spegel

konfirmation

alla bilder förutom den på tårtan är fotade av lite olika i familjen
 
Har haft en sån grymt fin och bra konfirmation. Härliga framträdanden i kyrkan, massa kärlek av familj&vänner, fina presenter och god mat. Tänkte visa presenterna ikväll, tills dess får ni ha det superbra!♥
/e

big day

Idag ska jag bara vara med mina nära och kära, så får se om jag bloggar någonting ikväll, annars gör jag det imorgon, ha det bäst! ♥
/m

taken over

såg på det förra inlägget att e hade varit på stan idag, även jag spenderade några timmar på staden idag, fick dock inte med mig någonting hem, men jag la undan ett par skor, så får se sedan om jag köper dom. imorgon är det konfirmation, sista gången vi alla kommer att ses... så ikväll ska jag bara ta det lugnt inför imorrn kramen! 
/m

shine bright like a diamond

Förutom en midjekjol, ett halsband och hårfärg hittade jag även den här söta stenen att smycka mobilen med.

Nu blir det ett avsnitt tvd i väntan på att syrran ska komma hem och hjälpa mig att färga mitt hår. Gaaah hoppas det blir rätt färg, annars vet jag inte vad jag gör. N. E. R. V. Ö. S. T.
/e

mobil update

Drar in på stan nu med moder som kom hit igår. Hoppas mest på att kunna hitta något riktigt fint till konfan imorgon, får se hur det går.. Vi hörs senare finisar, hugshugshugs!
/e

heart bokeh

Hade inget annat för mig så jag tog och gjorde en sån där pappersak att fota hjärt bokeh med då min sedan en lång tid tillbaka varit sönder. Sen sprang jag ut på gatan och fotade våran ljusslinga lite snabbt. Var för lat för att redigera något så nöjde mig med att lägga på ett färgfilter på varje bild och sedan sätta ihop dom till ett collage.
 
Om någon av er skulle vilja ha en beskrivning på hur man gör detta är det bara att skriva en kommentar!
/e

bagspo

bags
Atm är jag hemma själv i huset och dunkar musik för fullt. Tittar också runt efter lite inspiration så jag tänkte att jag kunde slänga in ett collage när jagt ändå var i farten. Tre väskor från Michael Kors, SÅ SNYGGA.
/e

ny design

Som ni ser har vi ändrat lite i designen. Vårkänslorna tog över idag då det endast var 5- (väldigt varmt här uppe) så en lite varmare färg i bakgrunden plus ny text i menyn och påfyllning av bilder i gifen. Dock ska vi nog även göra en helt ny header också då vi redan är trött på den vi har haha.. Men det blir nog inte förrän någon vecka framöver. KRAM!
update: det blev en ny header tidigare än väntat, vad tycker ni?
/e&m

♥♥♥

gjorde en gif av en bokeh bild sen i julas
 
Har hittils haft en himla bra alla♥dag faktiskt. Nu ska jag dra på träning och sen blir det mys framför the notebook när jag kommer hem igen. Hoppas ni inte är lika foreveralone som mig och M denna dag haha, XX
/e

valentine



(bilder lånade från weheartit) tänkte bara slänga in ett litet inlägg såhär på självaste alla hjärtans dag! blir bara en bra dag på skolan utan några riktiga lektioner, istället ska vi bland annat dansa zumba haha. men ni får ha en jättebra dag och så ska jag försöka vara så lite foreveralone som möjligt, pusss!!
/m

motljus

nikon D5100 + 50 mm f/1.8 + fjärrutlösare
 
några försenade länkar (klicka här för att få en du med)
iidaidas
josseloveit
amandavonwalden
hannass

det får inte hända

När jag kom hem från konfan låg denna skönhet och väntade på mig ↑ vet dock inte varför jag gillar semlor, då jag tycker om brödet haha. Sedan måste jag även berätta det värsta, när jag skulle fota bilden, råkade jag komma åt knappen på stativet, den då man tar av kameran, och sedan låg kameran på golvet, med objektivet på ett annat ställe!! Så mitt standard objektiv fungerar inte, tur att jag snart ska köpa ett nytt, men ändå, så jävla arg. 
/m

 
 
/e

im here to stay

För en liten stund sedan kom jag hem från skolan och nu ska jag faktiskt ta och börja plugga lite, så jag slipper göra det sen. Har inte så mycket att berätta så bloggar sedan. kram. 

good weekend

Har haft en helt sjuuuuukt grym helg med mina bruds. I lördags åkte vi slalom i kylan, hamnade i matkoma på kvällen och idag tolkade vi med längdskidor efter skotern. ÅH NI ÄR SÅ BRA TJEJER, PUSS.
/e

-the oc-

/m

gossip girl

Ikväll har jag varit med mira och agnes, har inte träffat någon kompis sen i onsdags eftersom jag har legat hemma och varit förkyld... Men förut idag började jag på säsong tre av gg, så nu tänkte jag fortsätta med några avsnitt tills jag somnar. xoxo
/m

önskningar

Idag var det ganska kallt ute. Usch, jag som vill ha sommar, och bli frisk, sedan skulle det även sitta fint med ett nytt objektiv, lite (mycket) pengar, meeeer kommentarer, och en massa kläder, haha!
Btw, klicka gärna på annonsen, som är ovanför headern, någon gång då och då det skulle hjälpa oss jättemycket. Kraaam♥

music

Min fina kompis sa idag att jag skulle lägga ut lite låttips här på bloggen, och javisst kan jag tipsa om några låtar jag tycker är bra. Klicka på siffrorna för att komma till några olika låtar (1, 2, 3) Även fast dessa tre är ganska uttjatade, iallfall av mig, så är det dom jag kommer på just nu. Nu blir det några avsnitt av gg.
Ha en bra kväll så hörs vi imorrn.
/m

i♥books

Några av mina böcker
 
Imorgon drar jag iväg med ett gäng brudar till vemdalen och åker skidor. Så no update från mig förrän kanske sent på söndag kväll. Bra att vi har M som kan sköta uppdateringen så det inte blir så tomt här i bloggen. XX
/e

one life, live it

gjorde ett collage med bilder från weheartit. (maalinjoh)

Denna torsdag är jag hemma från skolan. har feber ont i halsen och sånna där onödiga saker. Vaknade för någon timme sedan, efter det klickade jag igång ett avsnitt av gg och åt en ganska god frukost till det. men nu ska jag krypa in under täcket igen, vi hörs. Kram!
/m

designa appar

Har designat om mina appar lite, rosa och fint!
Färgen syns dock inte så bra på bilden då jag glömde att höja ljusstyrkan.

for dreamers

myskläderna på, en smoothie i handen och lite läxor bredvid mig, så kommer min kväll att se ut. hoppas på att jag inte blir mer sjuk än vad jag redan är också. Snälla förkylning låt.mig.vara. ♥
/m

tisdag

nu drar vi på konfa, hörs!
 

happiness

uppdaterat i designen

Äntligen! nu har vi bytt ut våran header. På onsdag ska vi fixa lite mer i själva designen. Men just nu tycker att det blev bättre, vad tycker ni? Om ni inte kan se tryck F5. Hoppas ni gillar det också. 
/e&m

roomspo

some old inspiration
/e

don't leave me behind

/e

high on life

Duschade precis och nu väntar the vampire diares. Vad har ni gjort/ska göra denna söndag? Tell me!♥
/e

do it yourself

För några månader sedan såg jag på en annan blogg att någon hade gjort en egen t-shirt med ett mönster urklippt därbak. Så letade lite i garderoben idag och hittade en tröja som jag gjorde samma sak med. Blev nöjd faktiskt, kul tidsfördriv nu när jag håller på att bli lite förkyld också. Kanske visar någon bild hur den ser ut på senare. ♥
/m

sunny sunday

Gick ut i solen en sväng och provade mig på att fota lite närbilder. Gillar bokehn till vänster i första bilden. 
Vad tycker ni?
 
Här är förövrigt de som (med blogg) kommenterade vilken klocka de tyckte var snyggast:
wilmaolivia
sjufoto
sabinakjellhard
mariapalm
johannafyra
lovisamajas
photoandella
matildasfoto
 
Vill du också ha en länk? Klicka här och kommentera vilken du tycker är snyggast! Behöver all hjälp jag kan få!
/e

13.02.13

Vaknade tidigt så jag klickade igång ett avsnitt the vampire diares innan jag gick ner och gjorde frukost. Sedan bar jag upp en tallrik med scones och en stor kopp mjölk som jag åt framför ännu ett avsnitt, haha redan sjukt beroende..
Idag hoppar jag träningen pga mitt slatter som börjar komma tillbaka efter igår. Skitknä. Så idag har jag bara tänkt fortsätta bygga på mitt beroende. Hoppas eran söndag blir mer händelsefull än min, vi hörs!♥
/e

självporträtt

Idag var steg jag upp rätt så tidigt för att göra mig iordning lite för att fota några självporträtt. Här ovanför har ni ett av resultaten, och så många fler blev det inte för att det var så dåligt ljus och verkligen jättekallt! Jag längtar, om några veckor ska jag köpa mig ett nytt objektiv, haappppyy. Kram
/m

odd molly

Ligger just nu i sängen och kollar på ett avsnitt av gg. Om ungefär en halvtimme hoppar jag på bussen in mot stan, jag och en kompis ska äta på via grande. Blir nog jättemysigt. Ni får ha en bra kväll så hörs vi sen ♥
/m

fredag

 Satt och tittade igenom mina bilder på weheartit (ellaeastman heter jag där) och hittade en massa fint som fick pryda detta inlägg. Idag är det fredag och jag är hurglasomhelst. Inte minst för att några i fotbollslaget (inklusive mig själv) ska åka iväg till ö-vik och spela 3 matcher. TAGGAD. Kommer hem sent imorgon kväll så tills dess sköter malin bloggningen, hugssss.
/e