favs for fall

fall loves
 
Några snygga grejer jag sett på stan och internet den senaste tiden. Är så jäkla aaassugen på palladium skorna och den mysiga koftan (och allt annat haha)! Kikade även på hollisters hemsida och snubblade över några roliga t-shirtar för matälskare. Jag bara måste ha denna! Klockreeeeen. Btw tänkte bara påminna er också om hur mycket jag&m älskar kommentarer, och glöm inte att vi svarar på allt i din blogg om du har en!
/e

so tonight kiss me like it's do or die

 
Var väldigt effektiv igår och hann både vara på skolan och springa 5 km, duscha, plugga och städa! Och allt det innan middagen! På kvällen tittade jag på idol (bästa programmet!!) och bara tog det lugnt. Btw, måste tipsa er om the other side med jason derulo (därifrån rubriken) Ni kanske redan hört den men för er som inte har, lyssna!
/e
 

snabba cash

ikväll ska jag se sista delen av snabba cash triologin, och jag är så taggggad! gillar verkligen dom filmerna men har inte sett varken ettan eller tvåan på bio. har ni sett snabba cash? vad tycker ni om filmerna? :) 
/m

fynd

tipstipstips! haha ja jag vill bara tipsa om detta nagellack jag hittade på hm, för endast 10 spänn(10!!) dom har dock inte så jättemånga färger att välja mellan. men det fanns rosa, och jag älskar ju det så det är ju superbra! 
/m
 

céline lookalike chain

39 kr på H&M, så in i helvetes värt!
/e

där himlen är tung av sorg

följ mig gärna på instagram! @ellaeastman
 
Förlåtförlåtförlåt för den usla uppdateringen! Men jag har försökt att njuta det allra sista av sommarvärmen (som vi faktiskt, konstigt nog, fått känna av lite). Har lyckats slå rekord i att åka in på stan tror jag, 11 gånger på 7 dagar, haha åh gud.. Dock har jag inte hittat mer än ett vanligt vitt linne, celine lookalike kedja (armband), ett regnställ och en mysig stickad som jag redan visat. Ska visa armbandet en annan dag. Förutom att ha varit på stan så har jag tränat, tittat på idol och ätit glass direkt ur paketet, varit i plugget, vunnit brännbollen mot sjuan (även om vi är två år äldre var vi stensäkra på att vi skulle förlora hehe), grillat marshmallows över värmeljus och träffat mina vänner!
/e

erase me

 en bild jag tog i stugan förut. 
äntligen fredag! jag har längtat efter denna fredag haha, började skolan igår, är redan less och känns som jag varit i skolan i flera veckor! spenderade dagen efter skolan på stan med lite gott och senare ikväll ska jag kanske in till stan igen med några kompisar. hoppas ni får en bra kväll, förresten så är det SÅ mycket roligare om vi får kommentarer också, hihi kram! ♥♥
/m

the only thing that's left is our memories

 
Jahapp, det var den sommaren det. Bara poff borta. Vad fan hände liksom? Känns som det var igår vi stog där fram i kyrkan och sjöng för alla föräldrar i klänningar och lockat hår. Imorgon börjar skolan igen och jag har väldigt blandade känslor. Skönt att komma in i rutiner igen och träffa alla klasskompisar, men å andra sidan har jag absolut ingen lust att bli dränkt i läxor&plugg. Sen kommer gymnasievalet också.. Och nationella.. Men det ska nog gå bra! Sålänge jag inte stressar upp mig för lilla minsta och ser de bra sakerna också.
/e

cozy morning

 
Vaknade runt halv tio och sedan dess har jag bara myst runt i min nya oversizade knitted, ätit frukost och lyssnat på maggios senaste sergels torg. Fick även första solotidningen i min prenumeration. Till den följde även en förvånadsvärt bra mascara med, aldrig fel med gratis grejer haha! Idag ska jag på fika hos viberg med några andra tjejer i klassen, blir nog ett bra avslut på sista sommarlovsdagen. skolångest.
 

dream jackets

autumn jackets
 
Klicka på bilden för att se vart jackorna/västarna kommer ifrån
 
De här skulle jag vilja ha, allihop! Dock tillåter inte plånboken det tror jag.. Men jag ska försöka skaffa mig en ny höstjacka, är så himla sugen på en lexington lookalike. Får se vad jag hittar på stan på fredag!
/e

last of summer

har varit i stugan idag och hjälpt till lite, sedan fotade jag några bilder också som jag tänkte visa lite senare, det blev några halvdana självporträtt och bilderna ovanför då. nu ska jag äta, sedan ikväll ska jag träffa min saknade vän e, som jag inte träffat på två veckor tror jag! kramis
/m

söndag den artonde agusti tvåtusentretton

 
Idag har jag gått runt i mjukisbyxor hela dagen och tittat på film. Såg bl.a mamma mia, vet inte hur många gånger jag sett den. Ändå så lyckas jag varje gång rysa och få gåshud i början när amanda seyfried sjunger honey honey, haha åh vilken tönt jag är! Vet inte varför heller, men något är det... Imorgon åker jag hem till fina östersund igen och till mina fina vänner! Som jag saknat dom ♥ btw, har inte bloggat denna vecka pga att jag inte velat slösa på mobilsurfen för mycket

the city that never sleep

gah jag är alltid så dålig på att ta mig tid att fota, eller ens ta med mig kameran när jag är någonstans. haha jag är alldeles föör lat. men här har ni iallafall några bilder från stockholm, vi tog båten till vaxholm, shoppade i täby och gallerian i stan, badade, firade min bror och en massa annat skoj! har ni gjort något kul i sommar ni vill berätta om? :) 
/m

sunglasses

känns bra att behöva använda solglasögon även här hemma, haha iallafall ett tecken på att det är sol ute. det är dock ganska kallt så jag har suttit ute en liten stund, sedan gick jag en promenad med vovven och efter det bara varit inomhus. ikväll kanske jag ska hitta på någonting med mina vänner. vi hörs! 
/m

jordgubbstårta

när jag var i stockholm förra veckan fyllde min bror år så det var tårta och massa andra godsaker vi åt ute i värmen! har lite fler bilder från när jag var där som jag tänkte visa lite senare.. nu ska jag bara kolla på mitt älskade one tree hill och redigera lite bilder, kramis ♥
/m

sixteen

16 saker du gjort den här sommaren grillat, badat, fotat, varit i stockholm, spelat storsjöcupen, shoppat, åkt karuseller på grönan, sett konserter på grönan, varit på yranfestivalen, dansat som aldrig förr på storsjöcupsdiscot, haft donkenhäng, picknikat, kört moppe, solat och skrattat
 
 
15 grejer som du VILL göra nästa sommar resa utomlands, fota jättemycket, äta massa god mat, köpa mig en longboard, köra moppe överallt, åka på festival, åka till göteborg och stockholm, sommarjobba, shoppa, ha en sommarromans (haha ja som på film!), hitta den perfekta klänningen, kunna gå shorts varje dag, bli jättebrun
 
14 snygga boys ryan gosling, channing tatum, cam gigandet, orlando bloom, ryan guzman, paul walker, adam brody, taylor lautner, josh hutcherson, chad michael murray, codu christian, tom daley, justin timberlake, ed westwick
 
 
13 saker du gillar att äta 88:an, indiskt a la tony, kinder maxi, jordgubbar, marabou digestive, våfflor, grillat, strips, donken cheese, tgif's, julbord och sura godisar
 
 
12 snygga tjejer nina dobrev, keira knightly, selena gomez, mila kunis, miley cyrus (med långt hår!), megan fox, rachel bilson, blake lively, lauren conrad, shay mitchell, danneel harris och malin åkerman
 
11 saker du önskar dig på "11.11" att: den här dagen blir bra, det blir god lunch på skolan, jag inte dör ensam, jag träffar någon ny människa idag som jag blir bra vän med, mina vänner mår bra, mina lärare inte ger mig fler läxor efter lunch haha, jag hittar det jag behöver på stan, mitt hår ska växa snabbare, jag någon dag hittar drömpojken hehe och typ att allt går som jag vill att det ska!
 
10 saker som beskriver hur en kille ska vara omtänksam, inte vara känslig mot skämt, kunna diskutera, vilja gå ut och göra saker, inte skämmas lätt, littteeee baaad, gärna sporta/gymma, le mycket, mysig! 
 
 
9 saker du vill göra innan du dör hoppa bungy jump, resa jorden runt, få mitt drömjobb, hitta botemedlet till cancer, hoppa fallskärm, skaffa familj, bli rik, köpa hus utomlands, ta emot nobelpriset och få träffa någon askänd och spendera dagen med honom/henne!
 
8 vänner som går i din klass malin, mira, agnes, viberg, blomqvist, hanna, selma och emil (inte dom bilden!!)
 
 
7 klädesplagg/accessoarer du behöver/vill ha vinter/höstjacka, låga uggs, mars jacobs klocka, michael kors väska, LV mobilskal (gills det?) och en stickad tröja som INTE får håret elektriskt!
 
6 städer du vill besöka paris, new york, london, vendig, rio de janerio och dubai
 
5 saker du saknar med vintern skidåkning, varm choklad, min födelsedag hihi, julafton och snön ofc!
 
4 saker du aldrig vill ska hända att: någon av mina nära och kära ska dö, få reda på att jag inte kan få barn, få cancer och att världen går under (haha?)
 
3 bra låtar legenden, a little party never killed nobody, ain't a party,
 
 
2 dåliga/bra egenskaper med dig själv dåliga: jag blir lätt upprörd över när folk inte fattar enkla saker och jag kan få stor beslutsångest över saker. bra: jag tar inte alls lätt åt mig av t.ex skämt (dvs är inte så känslig mot sånt) och jag har rätt lätt för att prata med sånna jag inte känner, och även de jag känner förstås
 
1 sak som kan göra dig galen D R A M A Q U E E N S
/e

nytt i garderoben

på bilden ser ni vad jag köpte när jag var i stokholm: en kabelstickad tröja, en addidas tröja, solglasögon, ett sportarmband tror jag det heter som man kan ha mobilen i och en vanlig grå tröja! undrar ni något är det bara att fråga. 
/m

gröna lund

Några bilder sen när vi var på grönan och såg urban cone, en bra dag var det helt klart!
/e

friday

sitter just nu i bilen påväg hem ifrån stockholm! har haft det riktigt bra där hos mina släktingar. har några bilder jag kan visa er när vi kommer hem, kram! /m

i won't let you go

en oldie sen skolavslutningen med lite ny redigering och sånt
 
/e

godmorgon

 
Vaknade precis och tänkte nu ta mig upp ur sängen och äta lite frukost. Inga speciella planer för idag vad jag vet, vi får se helt enkelt. Skönt att bara ta det lugnt också, dock får man nästan lite för mycket av sånt här i stugan..
/e

varm sommarkväll

i lördags åt jag hemmagjord sallad till grillat kött. sjukt gott en varmt sommardag. nu har jag det förhoppningsvis det bra i varma stockholm, ska försöka ta lite bilder medans jag är här så jag kan visa när jag kommer hem. dock brukar jag ofta säga så och sedan glömmer jag bort det eller bara helt enkelt inte orkar hihi. men iallafall så åker jag nog hem imorgon. kram♥
/m 

light up, darling

/e

drömresor

collaget är gjort av mig, bilderna är från weheartit.com
tänk er att besöka alla platser på bilden ovanför (såg nu att jag råkat tagit två london) som ni kanske ser vill jag gärna till USA, new york, hollywood, california och ja listan kan bli lång! har ni varit på något ställe ni tycker extra mycket om, tell me! ♥
/m

två från mobilen

 
Två skobilder från idag. Kanske inte har den absolut roligaste uppdateringen just nu men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Skulle bli så himla glad ifall ni ville lämna en kommentar med tips eller sånt ni vill se! I utbyte får ni två kommentarer på era bloggar. Winwin, haha :)
/e

stockholm

 i mitt ♥
/m

blueberry

Blåbärsyoghurt toppat med hallon&blåbärs müsli!
 
Vaknade runt 12 idag så har hittills bara hunnit äta frukost och klätt på mig typ. Tror jag ska gå ut i solen en stund och kanske köra lite moppe någonstans eftersom det inte blev av igår. Ikväll ska vi äta på Storsätra för att fira min pappa och låtsasmammas bröllopsdag. Mysigt!♥
/e

13.08.03

Bjuder er på två (lite halvt efterblivna) bilder på mig
 
Igår kväll var vi iväg och badade i en fjällsjö. Det var superfint där men vattnet var dock inte det varmaste jag badat i.. Men det gick bra ändå! Annars då, idag blev det en biltur till mora för att lämna av min (låtsas) bror som ska till halmstad några dagar innan han kommer hit igen till veckan. Ikväll hade jag tänkt att jag skulle köra lite moppe men det ser ut som att det ska regna hela kvällen, skit. Men jag har det mysigt såhär också, med hög musik i lurarna kikandes på weheartit efter lite fin inspiration. Ha en fin lördag kväll!
/e

PEPLUM

Köpte den här för några dagar sedan. Älskar den! Tycker ryggen är så jäääkla snygg, verkligen ett bra inköp måste jag säga.
 
Just nu kör jag troligtvis moppe, läser LA candy eller (man kan ju hoppas..) är ute och springer på någon skogsväg eller liknande. Ja, detta är ett tidsinställt inlägg. Egentligen är jag just nu påväg at mysa ner mig i sängen för att titta på gg innan jag ska sova. Så godnatt eller godmorgon eller nåt.
/e

aussie

jag tipsar om aussies hårprodukter! dom är lite dyra har jag för mig, men dom finns även på rusta och då till ett mycket bättre pris! 
idag har det varit riktigt varmt här, jag började dagen med att sola en liiten stund. men sedan tog jag bussen in till stan och mötte upp min fina vän agnes. jag fick med mig en väska hem (här finns länk) perfekt nu till hösten enligt mig. tidigt på söndagmorgon drar jag iväg till stockholm med mamma och pappa. men ska tidsinställa något inlägg så ni har. kram
/m

simple

De här tre sakerna är nya i min garderob, hoppas ni ska trivas. Btw, betalade så lite som 149 för jeansen, dr. denim brukar ju i vanliga fall kosta 399 så jag är sååå nöjd!
 
Gad vad jag bara älskar "simple style". Så snyggt att bara slänga på sig ett par svarta jeans, vita låga converse och en grå t-shirt. Nu i höst tänker jag köra all in på stickade halsdukar, ankle boots, dr. denim (FTW) och såklart min nya snygga ICONIC mössa! // Idag åker jag till stugan och blir där i runt två veckor, får se hur det blir med uppdateringen.
/e