solig dag

 följ mig på instagram, ellaeastman
 

Sitter i soffan just nu och gömmer mig för värmen haha! Närå, har faktiskt varit ute hela dagen. Först tog jag och agnes cykeln in till stan där vi tittade i några affärer, åt glass på torget, doppade fötterna och spelade minigolf. Sedan har jag bara legat ute och solat med musik i lurarna. Riktigt skönt!

/e

virkade ballerinaskor

Köpte dessa söta små ballerinor igår på H&M, perfekta att vandra runt i varma dagar!

Om ungefär fem minuter ska jag slänga mig i soffan med några kinder maxi och titta på ÖFK-Bayern. Skulle hellre vilja sitta på Jämtkraft Arena (som bara ligger nån kilometer härifrån) men tyvärr har jag inga biljetter, men vardagsrummet är ju mysigt det med!
/e 

en biljett var som helst

 
En biljett var som helst. Till något varmt och fint ställe någonstans i världen. Det är vad jag vill ha just nu.
/e

why is everything black&white

 
- kim cesarion
/e

video från umeå

Bäst kvalle får ni om ni trycker på youtube knappen till höger, väljer HD-kvalité och sedan "stor spelare"
 
Sådärja! Satt i runt två timmar i tisdagskväll och försökte komma överens med movie maker som bara ville krångla. Det tog även lite extra lång tid pga att jag hade ungefär 20 minuters lång film att korta ner, för ingen orkar ju sitta och titta så länge eller hur? Haha jaja, fick iaf till det till slut. Hoppas eran torsdag blir superbra, själv är jag ledig från både träningar och matcher så jag får se vad jag hittar på!
/e

grillkväll

Sen igårkväll, jag säger bara ÄLSKA SOMMARLOV.
 
Idag är det match igen, Sundsvall denna gång så vi är inte hemma förrän inatt. Men det blir nog kul! Nästa vecka är det ju storsjöcupen också, känns helt sjukt hur snabbt det gått.. Snart juli ju! Jag är i alla fall sjukt taggad på hela juli. Först stosjöcupen, sedan stockholm och sist men inte minst yran. Aaaahhh, längtarrrrrrrr.

fyra somriga bilder

 
Snart ska jag och några tjejer iväg på maxi och köpa saker till ikväll då vi ska grilla! Kommer bli så himla mysigt, det är såhär riktiga sommarlovskvällar ska spenderas enligt mig! Hoppas ni får en lika bra kväll som jag kommer ha! Btw, tar med mig kameran så bilder kommer imorgon.
/e

chokladdoppade jordgubbar

 
Idag gjorde jag och agnes chokladdoppade jordgubbar, hurgottsomhelst. De med ljus choklad blev dock lite misslyckade (men väldigt goda ändå) så dom fick ni inte se, hahah. Det kommer även komma upp en video från umeå senare i veckan.
/e

i won't deny it anymore

 
Här är några bra låtar jag lyssnar på i bilen påväg hem från umeå
 
din syrra - de vet du // wake me up - avicii // other side of love - sean paul // från balkongen - oskar linnros // na na nah! - movits // lära dig leva - RMK&toppen // timbuk sa - RMK&toppen // this year - andreas moe // girlfriend - icona pop
/e

things i like

snapchat - jag älskar den appen och sitter faktiskt just nu och skickar snapchats haha. 
♥ body mists - vad kan jag säga förutom att hollister & vs bodymists luktar så sjuuukt gott! 
♥ serier - jag.älskar.serier! the oc, oth(som jag nyss börjat på) pll och alla dom där. gaah de är så bra
♥ kommenarer -  jag och e älskar kommentarer på bloggen, hahah så därför skulle det vara kul om ni kunde kommentera mera! 
/m

wake me up

 
 
Idag(eller ja igår egentligen,fredag) har det varit riktigt bra väder ute, så jag och e hae legat och stekt ute i solen nästan hela dagen, förutom en pause till ica där vi köpte lite glass. Vilket behövdes! Hörs,kram! /m

glad midsommar!

Idag är det midsommar och det firar vi i umeå med mängder av mat! vi ville bara hälsa er en glad midsommar och ni får ha en riktigt bra dag! kram ♥
/e&m

travel the world

 idag så åker jag till umeå över helgen, det är till mina släktingar, men denna gång följer e med. vi hade egentligen planerat att göra någonting här hemma men då skulle jag iväg så hon följer med. jag tar med kameran så några bilder blir det nog :) är hemma på lördag eller söndag. men tänkte tidsinställa några inlägg åt er. kramis! 
/m

jordgubbar&glass

 
Har haft två riktigt jobbiga dagar nu så tyckte att jag verkligen förtjänat detta till ett avsnitt oth. Både igår och idag har jag stått på huk i flera timmar och rensat ogräs och för att göra det hela ännu värre har jag både spelat match och tränat. Men lite pengar har jag i alla fall tjänat ihop! Imorgon kväll följer jag med m upp till umeå för att fira midsommar där, kommer blir supermysigt tror jag! Vi kommer försöka ha tidsinställda inlägg här varje dag så det inte står helt tomt här på bloggen. Alla kramar till er!
/e

summernights

hej finisar, ledsen över att min uppdatering är dålig, men jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om, har ni några förslag? har ju somsagt fått sommarlov, vilket är hur skönt som helst, det lite tråkiga är vädret. idag har det regnat i mängder. men då blir det en liten filmdag, funderar på att slå på någon bra serie, sedan ikväll blir det bio med finaste vännerna! 
/m

triologin

Fick Lauren Conrads boktriologi i "skolavslutningspresent" av min mamma och hennes man. Sååå nöjd! Sedan fick jag även 500 kronor av mina två supersnälla bröder och fina rosa rosor av pappa och resten av familjen!♥
/e
 

en del av klassen

 Väldigt charmiga bilder, men vi skyller på blåsten! De här två är alltså sen skolavslutningen igår. Alla var inte med på de här bilderna, några är utomlands och vissa hade hunnit gå. LOVE YOU GUYS!♥
 
Hade det i alla fall jättetrevligt igår, både dagen&kvällen! Idag däremot ligger jag hemma i sängen och är sjuk. KUL. Men förhoppningsvis blir jag bättre tills imorgon, då blir det nog bio med några från klassen som en liten skolavslutningsgrej!
/e

LAUREN CONRAD STYLE

 
Här har ni ett jättebra boktips för er som är intresserad av utseende! I Laruen Conrad Style hittar ni massor av stylingtips vad gäller både kläder, hår och smink. Hon delar med sig av sina egna erfarenheter och berättar även om saker som hänt henne själv. Jag läste rätt snabbt ut den och det var inte alls svårt att förstå även om den är på engelska. Det är i alla fall en väldigt bra och inspirerande bok som hjälper dig vad som är viktigt att ha i garderoben och hur man kan klä sig vid olika tillfällen!
/e

dagen är här

 
Nu är dagen här, nu får vi sommarlov! AAAAAAHHHHHHH SOM JAG LÄNGTAT ♥♥♥♥♥♥
/e

SOMMARLOV

 Några bilder jag och emma tog för någon dag sedan, bilden i mitten har emma fotat. 
amagaaad, klockan halvtvå idag smäller det, vi går in i kyran för att sjunga lite låtar, lyssna på rektorns tal och fika lite med klassen, sen är sommarlovet äntligen här!! ska verkligen ta vara på detta sommarlov! kramis♥
/m

sneakpeak

 
En liten sneakpeak på hur jag kommer se ut imorgon! Ska försöka ta några bilder när jag är helt klar också.
/e
 

nytt

Detta fick följa med mig hem idag. En helt vanlig t-shirt från H&M för endast en 50-lappen och vita låga converse
 
Ikväll ska jag till Agnes för lite tårtbakning till imorgon, då det äntligen är SKOLAVSLUTNING!! Fattar knappt själv hur fort 8:an gått.. Nästa år är vi äldst på skolan, känns jättekonstigt. Vilket också betyder att gymnasievalen och nationella snart kommer, men det tänker jag inte grubbla över just nu. Allt jag tänker på nu är att jag har 10 veckors ledighet framför mig från och med imorgon, såhimlaskönt.
/e

fina födelsedag

Igår hade jag verkligen en hur bra födelsedag som helst!! massor av fina presenter (som jag funderar på att visa i en film, annars blir det bilder) gott fika och fina familj & vänner. tänkte även tacka söta e som skrev ett litet inlägg här på bloggen, femton år, känns dock inte så stor skillnad men när man tänker efter är det endel nya saker man får göra haha. ♥
/m
 

bra måndag

 
Idag har jag hängt i björkbackaparken med klassen, varit på stan en sväng och hittat assnygga camojeans för 99 (!!) kr, bäddat rent i sängen, tränat, dushat och nu väntar slutet på säsong tre av oth. Jag tröttnar aldrig på mina bästisar i den serien, så himla underbara♥♥♥ Och m, jag hoppas din dag varit bästbästbäst! Det är du värd vännen min!
/e

grattis fina du♥

 
Idag fyller m år och jag ville bara säga GRATTIS PÅ DIN DAG, HOPPAS DEN BLIR BÄST. Jag och agnes firade henne redan igår med paket, bullar, saft och partyhattar nere vid bryggan. Myyys! Haha jaja, som sagt, hoppas din dag blir himla bra mallo PUSS.
/e

somrig header

 
Som ni kanske sett har vi ändrat headern och tagit bort gifen&hjärtanen i menyn. Vi tänkte att nu när det faktiskt är sommar (!!) borde lite somriga bilder sitta fint i headern! Plus att den förra var lite tråkig då vi bara hade en text (sorry glömde print screena det innan jag sparade det nya). Så vad tycker ni? Vi ska förövrigt också försöka ta oss ut någon dag framöver och fota självporträtt på oss att ha i menyn, men tills dess får detta räcka.
/e&m
 

8 favoriter

 
1. Bodyshop strawberry showergel - lukar supergott!
2. PROFFS argan hairoil - ger jättelent hår, dock använder jag den inte så ofta längre då håret lätt blir fett
3. Clearasil gel wash - rengör ansiktet så man verkligen sig fräsh och ren
4. Clearasil 3 in 1 cleanser - skrubbar ansiktet, bör inte användas mer än 2 gånger i veckan
5. Bodyshop hårinpackning - funkar verkligen och behövs bara sitta i 5 minuter, suverääään!
6. VS body mist Pure Seduction - luktar sååå gott, dock förvinner lukten rätt snabbt, fastnar bäst direkt på huden och inte på kläderna.
7. VS body mist Aqua Kiss - allt lika med denna, bara att den luktar fräschare, lite godare enligt mig!
8. Body shop strawberry body butter - min gamla trogne vän, dock snart slut men den här gången får en VS body ersätta den! luktar såklart supergott (precis som showergelen) och gör huden jättelen.
/e

summer escape

Untitled #52
 
linne - a&f // shorts - runawaydreamz // parfym - clean summer escape // skor - H&M // klocka - DW
/e
 

skull

Nytt linne jag inte visat ännu, ni hittar det på H&M!
 
AAAH JAG ÄR SÅ GLAD! Fyra dagars ledighet, fyra "skoldagar" (vi gör väl inte så mycket i guess) och sedan är det skolavslutning! Känns så himla bra och konstigt på samma gång, jag som tyckte vi nyss träffades i klassrummet efter sommarlovet. Kan dock inte låta bli att vara lite avundsjuk på studenterna.. Vi drog in på stan en sväng efter skolan och tittade på alla flak som åkte runt och dunkade musik, ser ju rätt nice ut om man säger så.. haha jaja, hoppas ni får en bra nationaldag imorgon btw! hugshugshugs
/e

lev i nuet

 
Hittade precis den här bilden på weheartit och insåg hur mycket detta stämmer in på mig. Jag förstår egentligen inte varför man gör såhär, väntar och väntar när det man borde göra är att leva i nuet. Visst får man längta till sommarlov (eller vad det nu är) men det betyder inte att alla andra dagar kan vara minst lika bra. Det blir vad man gör det till, right? Lite olikt våran vanliga uppdatering men ville bara förmedla detta till er, kram!♥
/e

måndag kväll

 

Hej hjärtisar! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg från mobilen medan jag ligger här och slöar framför oth. Den här veckan behöver jag endast stå ut två skoldagar till, sedan är vi lediga. Så himla skönt! Hur ser eran vecka ut?

/e

pattern

köpte byxdressen för några dagar sedan, jag betalade bara en 50-lapp för den. hur braaa?
Kan inte fatta det, så himla glad, bara för att det är juni! verkligen en månad jag gillar, sol, värme, det blir aldrig mörkt ute, min födelsedag, skolavslutningen, rea på affärerna... ja allt blir verkligen bättre på sommaren enligt mig! Gjorde även klart sista läxan för några minuter sedan. Nu ska jag gå ut, kramis! 
/m