om ensam är starkast var jag starkare förrut

Letade efter lite somriga bilder på we♥it i förrgår och gjorde ett collage att ha som bakgrund. Så varje gång jag startar datorn nu blir livet lite lättare med tanke på att jag om mindre är två veckor har sommarlov!
 
Idag slutade vi runt halv tolv  så då tog jag och några tjejer från klassen cyklarna på max och åt lunch. Sedan gick vi runt på stan ett tag och tittade runt i affärer. Själv hittade jag tre par fina trosor på gina, alla tillsammans för 129 kr! Kaaaap. Rubrik: världens bästa oskar linnros - kan jag få ett vittne? VI SES PÅ YRAN, DÅ STÅR JAG DÄR I PUBLIKEN OCH SJUNGER MED.
/e

inspiration for me and you

alla bilder från weheartit.com! 
Idag har vädret varit hur bra som helst, kan nästan inte förstå att det är hemma i östersund jag är, med tanke på att vädret inte brukar vara såhär fint. så dagen har jag spenderat med e i en solstol, såklart. imorgon ska jag över till min fina vän emma, som fyller hela 16 år(!) ni får ha det så bra kramis!♥
/m

safe haven

 
Den här veckan har jag fotboll alla dagar utom fredag, men ska försöka hinna med att uppdatera lite i alla fall!
Igårkväll såg jag safe haven och herre vilken bra film! Den hamnar strax efter the notebook på min romantiska filmer lista! Man kan ju inget annat än älska Nicholas Sparks. Och för er som undrar är det även han som skrivit the notebook, dear john, a walk to remember, the last song, the lucky one, safe haven (såklart) osv... Ja ni fattar. Men i alla fall, safe haven är helt klart en film värd att se!
/e

collage challenge

twohappy summer
 
 
För några veckor sedan fick vi en challenge som gick ut på att göra tre oufits med kläder från H&M, bikbok, cubus, gina tricot. Det blev dock bara ett collage med kläder vi tyckte var fina därifrån och tyvärr glömde vi cubus. Hoppas det går bra ändå! Undrar ni vart något kommer ifrån är det bara att skriva en kommetar!
 
/e&m

dagar som dessa♡

 
Åh älska livet just nu alltså. Hela helgen har jag varit med mina vänner och haft hur kul som helst! Vi/jag har ätit jordgubbar och choklad, puttat av m några gånger från hängmattorna i badhusparken, ätit glass, solat, spelat fotboll, lyssnat på massa musik, fotat, grillat osv.. Bara 18 dagar kvar till sommarlov också, TAGGA
/e
 

year of summer

Jag och ella fotade några bilder igår, här är två av dom♥
/m

header beskrivning

 
Klicka HÄR och HÄR för att se hur man gör dessa headers ↑ För att få som den andra med olika bilder är det bara att ta en bokstav i taget. Hoppas ni förstår allt, men om ni skulle undra över något så är det ju bara att slänga in en kommentar! ♥
/e&m

musik tips

 
För att kunna hålla i in i det sista nu innan sommarlovet (bara 22 dagar kvar!!) tycker jag det bästa tipset är just musik. Lyssna på musik som peppar dig, gärna somrigt och glatt! Några av de låtar jag lyssnar mest på just nu:
 
under the sun - john de sohn // FLYGER FRITT - medina // push play - filip jenven&mike perry remix  // mr. know it all - anya tru remix // D-D-Dance - the royal concept // vissla med mig - panetoz // miss decibel - medina // thank you very much - margaret 
/e

onsdag

För några dagar sedan rev jag upp ett hål i ett par slitna gamla svarta jeans. Tycker det är rätt snyggt, vet inte varför dock. Vad tycker ni?
 
Vi har ju inte precis världens bästa uppdatering just nu men för min del är det svårt att hinna med. Pluggar, spelar fotboll, pluggar lite mer osv.. Men efter den här veckan är verkligen det värsta över vilket beyder mer tid för bloggen! Och i helgen ska jag och malin även försöka få upp några efterfrågade inlägg, bland annat en header-beskrivning, collage-challenge och kanske till och med vår fotoutrustning! Så kika in då hjärtisar
/e

ute bland molnen

helgen som har varit, var riktigt bra, massa sol och bara vara med kompisar. kändes verkligen som sommarlov! nu har jag bara några veckor, vilket egentligen inte är så länge, kvar av plugg(det är det som får det hela att kännas som en evighet till lov) sen är lovet där. när får ni sommarlov? 
/m

senaste dagarna

instagram - ellaeastman, challenge: följ mig och kommentera här så tittar jag på din instagram och gillar några bilder. Om ditt galleri faller mig smaken så följer jag dig också.
 
köpt ett supergulligt armband // gått runt i första somriga outfiten // köpt massa gott och ätit nere vid sjön // firat agnes födelsedag på bryggan // solat med klassen vid badhusets utomhuspol // varit med fina vänner
/e

för fint



bilder från weheartit. även idag är vädret hur bra som helst så vi tänkte förflytta så att vi gör dom där bloggsakerna, tex ändrar i headern tills senare då det är lite sämre väder... men ni får ha det jättebra så hörs vi!♡

älskar vädret

SÅ HÄRLIGT väder idag!! När jag kom hem från badhuset med klassen (som förövrigt var sjukt skönt med tanke på att vi la oss vid utepoolen och solade, instagrambild finns, maalinjoh) drog jag direkt på mig shortsen och ett skönt linne. nu tänkte jag lägga mig ner och få lite färg eller gå och bada vovven, kramis! 
/m

grillat är gott

Hemma hos oss var det grillpremiär förra lördagen. Hoppas på lika fint väder denna helg..

Idag är det fredag vänner och ni ska bara veta hur skönt det känns! Imorgon spelas andra seriematchen, vet dock inte om jag är kallad ännu. Vi vann förövirgt första seriematchen som vi spelade i måndags med 6-3. Skönt med 3+ dirket i start. Ha en super helg nu alla läsisar och glöm inte att titta på videon HÄR
/e
 

nya jeansshorts

 
Idag drog jag in på stan direkt efter skolan slutade. Där postade jag ett brev, köpte en bh, träffade olivia och hittade dessa ursnygga shorts på bikbok för endast 199kr! (tidigare pris var 299kr) Så himla nöjd. Sedan gick vi till kyrkan för konfa återträff och där fick vi reda på att vi nästa sommar kommer göra en resa! Antingen till frankrike eller till spanien (man får välja helt själv). Jag kommer välja frankrike då spaninenresan gick ut på att gå typ 10 mil... Haha, men det kommer bli så himla kul och jag är sååååå taggad!
/e 

blue

/e

denim love

idag har jag bara varit lite allmänt trött och inte gjort så mycket, därför tänkte jag köra på en tidig kväll och sätta igång någon bra film som jag sedan somnar till. ni får ha en jättebra kväll, kramis!
 
update av e: vi har förövirgt bytt bakgrund för er som inte märkt det! i helgen kommer förhoppningsvis en ny header upp också! 
/m 

sunset

/e

summer hello

var på stund en snabbis med mamma igår. införskaffade mig denna klänning till skolavslutningen (som snaaaart är här, en månad till bara!!) känns så himla skönt att ha det klart. ni får lite bättre bilder när jag står vid skolan den fjortonde juni och säger hejdå till allt plugg medans jag glatt säger hej till sommarlovet. 
/m

i set the world on fire

tre från förra onsdagens stanvistelse, m har fotat sista bilden

Livet i övrigt då. Taggar the royal concept och urban cone i sommar och lyssnar på deras fem spotify hits mer än något annat. Hoppas på att denna och nästa vecka för med sig de allra sista proven för åttan. Ler mest hela tiden. Ikväll spelar vi första seriematchen. Det är vinst som gäller.
/e

birthday video

 
Några filmsnuttar sen igårkväll ihopklippta till en video. GRATTIS BÄSTA AGNES!♥
/e

innanför fönstret

söndaaag, känns fortfarande lika jobbigt med skola imorgon, även fast vi har varit lediga flera dagar... men idag är det iallafall lite värme ute, dock inte så jätte soligt, så jag och e sitter inne och skypar istället. funkar ju det också. ni får ha det jättebra så hörs vi. 
/m

active sports

active sports
 
Skulle sitta så himla fint just nu med lite nya träningskläder! Gina tycker jag har ett väldigt bra sortiment med riktigt snygga grejor till bra pris! Funderar på att slå till på linnet och ett par liknande springshorts som är med på bilden, så fint med rosa ju haha! Får se vad plånkan tycker om det..
/e

födelsedagsfirande

 
Kom hem för en stund sedan. "Idag" fyller vår fina vän agnes år så vi körde på förskottsfirande "igårkväll". Vi cyklade ner till sjön med jordgubbar, choklad och saft. Sen blev det paketöppning och lite fotografering. Filmade även lite så kanske kommer upp en video imorgon eller nästa vecka!
/e

we are running out of time

/m

needies/wanties

jeansshorts // converse // palladium skor // LA candy serien
/e

friday

sitter just nu och lyssnar på lite musik för mig själv, skulle egentligen träffat några kompisar men när vi skulle gå så spöregnade det så vi struntade i det haha. funderar på att se på någon film, har gjort iordning lite gurka med dipp, så gott. ni får ha en bra kväll! ♥ 
/m 

sommarplaner

 
Både gårdagen och denna dag har delvis gått åt till långa kik-konversationer med malin, selma och agnes om en stockholms resa vi kommer åka på i början av juli. Kommer blir så himla bra! Min mamma bor ju i stockholm så vi har ju inga problem med boende. Det mesta är klart, det är bara resan som ska bokas! Vi har såklart redan pratat och bestämt lite vad vi kommer göra. Det pratas om mat på tgif, en heldag på stan, ett besök till täby centrum, minigolfkväll, havsbad, självklart grönan OCH även se ke$ha (!!!) live där, sen kanske det blir lite victoria's secret shopping också. Skulle "behöva" en body lotion och är sugen på love spell hehe.. Åh älskar att sitta och prata sommarplaner. Då känner man liksom hur nära sommaren är, att vi snart står där i kyrkan, sjunger den blomstertid nu kommer i klänning och bara ben.♥
/e

onsdagens outfit

m har fotat bilderna
/e

ny bikiniöverdel

H&M, 49 kr. Den matchar jag med ett par trosor jag köpte förra sommaren i samma färg som detaljerna på överdelen. Också från H&M för den som undrar!
/e
 

outfit

Gårdagens enkla outfit (bilder fotade av e) det var så sjukt varmt ute igår,så jag och e spenderade hela dagen på stan och sedan med våra fina vänner på kvällen. ♥
/m

countdowns

 
storsjöcupen // juni månad // storsjöyran

/e

somrigt

 
Bytte till lite somrigare gardiner för någon dag sedan. Syns väl lite sådär eftersom fönsterljuset lyser rakt på från baksidan men det är i alla fall små söta blommor! Appropå sommar osv så har det varit en riktigt bra start på veckan vad gäller väder (och förövrigt allt annat också). Både idag och i måndags tog jag och malin cykeln in till stan. Vi gick ner till badhusparken och satt i sommarvärmen och åt glass vid vattnet, hur skönt!? Sånna här varma dagar vill vi ha mer av!
/e
 

i wanna say i'm sorry but i'm really not

Tänkte visa en av bilderna jag tog för ett tag sedan i färg! (här och här finns fler, i svartvitt dock)
/e

14:33

Detta bär jag på kroppen idag. om det är någonting som ni undrar över, vart man kan hitta det, är det bara att lämna en liten kommentar.. 
Till en början var det sol idag, så hade en plan på att gå ut och sätta mig i solen en stund, den försvann dock när jag hade gjort mig iordning..  så typiskt. så istället stannade jag inomhus och jag har gjort kanske världens godaste tårta (har inte smakat men den seeer så god ut!) till min syster som fyller år imorgon. ni kanske får se någon bild lite senare. ha en bra lördag, kramis! ♥
/m

träningsläger

fick bli lite sommarinspiration från we♥it
 
Ska alldeles strax möta upp fotbollslaget och åka mot iggesund där jag blir i helgen! Vi ska alltså på träningsläger och kommer köra gärnet tills på söndag eftermiddag då vi åker tillbaka till östersund igen. Kommer bli så himla kul, är sjukt taggad också! Det här blir det sista ni hör från mig tills nästa vecka, tur att vi två bloggare hehe. Ha en trevlig helg läsisar, kram!

igår&idag

ny gosig stickad, ni får se den på nästa vecka!
 
För min del blev det en riktig lyckad valborg! Jag och malin höll ihop hela kvällen och hade jättekul. Vi tryckte ihop oss på en longboard och åkte nerför backar, skämde ut oss, cyklade runt överallt&ingenstans, skrattade så vi fick magont, gick in och snodde fika då och då från blomqvists, träffade trevligt folk och umgicks med några från klassen då och då under kvällen!
Idag tog jag, agnes och malin cyklarna in till stan. Vi satt först på torget och åt (jag glass och dom sallad). Så himla skönt väder ute ju! Strålande sol och allt. Hittade även en tröja på monki  och ett par trosor för endast 30 kronor (älska reaaa!!) på gina.