godmorgon

ligger i sängen just nu och gäspar så jag nästan gråter haha! hade en bra kväll på gårn igår. Har börjar blivit standard att gå dit varje fredag! Idag har jag tyvärr inga planer än, men ikväll hoppas jag på någonting roligt, vi får höras!
/m
 

jag vill bara leva som i film



Godmorgon! Känns som en mysig morgon det här, kanske början på en bra dag! Har börjat fått massa julkänslor, kan bero på den snö som ligger fint ute på gatorna. Skulle vilja att december faktiskt var som i julfilmerna... Även om verkligheten är helt okej den med!
/e

it's hard out here

Gammal bild, i helgen ska jag ta nya!
 
Torsdagen har erbjudit på en seg skoldag, en täppt näsa, ett halsont som jag mest bara vill lipa åt, plugg, plugg, och ännu mera plugg. Hade en plan att jag skulle försöka göra allt idag så jag slipper sitta på söndag kväll och hårdplugga till alla prov. Gick helt okej, lyckades göra en sida matte och gå igenom vad som kommer på provet, repetera till morgondagens engelskaprov, titta igenom allt som kommer på spanskaprovet och läsa biologin som var tills imorgon! Allt detta på drygt en timme. Är rätt effektiv när det gäller plugg, HATAR att sitta och segplugga i två timmar och sedan är hela kvällen förstörd typ hahah.
Trots allt detta mår jag ganska bra just nu faktiskt. Imorgon är det fredag och helgen är precis som jag vill ha den, helt oplanerad. Tycker bäst om när man spontant gör något och inte har fredag lördag helt fullbokad redan i veckans början. Utmaning! Sätt på Lily Allens låt "hard out here" och verkligen LYSSNA på texten, hon tar orden ur munnen på mig.
/e
 

sunset

Hittade en bild från i sommras, nu ska jag gå och duscha sedan kanske jag ska försöka sova (haha vilket skämt, det kommer sluta med att jag ligger och kollar på någon serie halva natten, jag ÄLSKAR ju när man är sådär riktigt jävla trött på morgonen haha, not!) mer än så har jag inte att säga för denna gång, puss! 
/m

stop holding your breath

Gammal bild sen flera månader tillbaka, gad måste ut och ta lite bilder snart!
 
Japp, måndag tisdag avklarade. Bara tre dagar kvar till helg! Har många prov framför mig de kommande dagarna eftersom någon jävel därute bestämt att betygen ska vara satta redan om två veckor. Så självklart har alla lärare tryckt in 67531819 prov innan dess, nice va???? Haha men det ska nog gå bra det med. Ha en bra kväll, kram!
/e

what now

älskar att lyssna på musik, jag gör det jätteofta. och när jag t.ex går finns det speciella låtar jag gillar att lyssna på, förutom peppande och snabba låtar gillar jag även royals - lorde, the monster - eminem & rihanna, intro - the xx, what now - rihanna. Skulle vara jätteroligt om ni ville dela med er av några låtar! :) 
/m

LOVE YOU GUYS

 

Två från gårdagens disco vi höll i
 
Jag har helt klart världens bästa klass, utan tvekan. Så himla underbara allihopa. Vi hade så sjukt kul med småungarna igår och tjänade samtidigt ihop en jäkla massa pengar. Kommer bli så jädrans kul när vi äntligen får använda dessa pengar som vi jobbat så otroligt hårt för. Det lutar mot en standard klassresa till götet. Längtarrrrrrrr.
/e

one month until christmas♥

 
Vaknade vid halv elva efter bara några timmars sömn. Blev rätt sent igår, var egentligen helt slut efter discot vi hade för knattarna igår men hade ingen lust och sova. Så istället satte jag igång the notebook (kanske 15:onde gången haha?) och skrev med en vän ett tag. Vaknade vid elva och såg att det var den 24. Kan inte fatta att det bara är en månad kvar till självaste julafton. Måste snart pallra mig iväg till stan och börja kika på lite julklappar... Men det väntar jag med till månadsskiftet!
/e

Disco

helt slut i fötterna nu! Har haft disco med klassen, var från F:1an till 6:an, mycket barn -> mycket lekar -> mycket dansande -> mycket popcorn/läsk -> mycket städande. men har faktiskt haft riktigt kul, många kom också. iMorrn är det söndag och jag ska nog bara ta det lugnt, så tänkte nog gå och lägga mig nu, är jättetrött då detta är första gången jag sätter mig ner på ungefär fem timmar haha! Kramis
/m

några sommarfavoriter

/e

catching fire



Står just nu i kön på biostaden och ska snart sätta mig i biostolen. Har precis läst ut boken och om filmen bara är minst lika bra så är jag mer än nöjd!
/e

tips

något jag vill tipsa er om nu när kylan börjar komma är denna "choco latte". Du tar bara fram en kopp och enligt burken ska du ha 2dl mjölk (som man lätt värmer i mikron) och tre till fyra teskedar av pulvret sedan rör du bara om, och börjar dricka. gott är det!
 
Om en stund ska jag käka lite middag sedan bär det av mot bion, ska på premiären av andra delen av hunger games! kram
/m

glöm inte att följa oss på bloglovin'

 
Nu finns det en ny bloglovin-länk i menyn. Vilket också påminnde oss om den här "challengen" (varning för gammalt arkiv!! hehe) som vi nästan helt och hållet glömt bort. Bara 15 följare kvar till nästa mål då vi ska göra en videoblogg! Så klicka här, på bilden eller bilden i menyn och följ oss via bloglovin!
/e&m

gifts for christmas

christmas gifts
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån
 
Svårt att komma på vad du ska önska dig i julklapp? Tips, tips tips! Victoria's secret grejer, mysiga tröjor från hollister (eller varför inte något från deras söta underklädeskollektion?), sminkborstar, doftljus, en god parfym, klocka, smycken från pandora, UGGS, iphone 5s jag menar omg kolla på den guldiga såå snygg, datorväska från marc jacobs (drömmen), objektiv, skidgrejer, mössa och sånt, nagellack och duschkrämer/bodylotions!
Ja, det var några saker att önska sig. Finns så, såå mycket bara man tar sig tid att kika runt och låta sig försvinna i fina märken och mysiga onödigheter. De flesta grejerna i detta collage är rätt så dyra, men jag kommer även att göra ett inlägg om tips på vad man kan ge och då kommer det vara lite billigare saker.
/e

tumblr

 
Ligger just nu i sängen och försöker sätta mig in i tumblr-världen. Har i alla fall greppat design och bildupplägget nu, allt kommer väl eftersom. Försöker samtidigt komma på en bra film/serie att titta på, men det verkar rätt hopplöst. Dock är jag glad ändå efter ett samtal med mamma om julklappar, hur julen kommer spenderas och allt därtill! Ser ut att kunna bli ett riktigt bra jullov för mig med både stockholm, mams, papps, skidor och julmys med båda delarna av familjen! Är också glad över en inställning jag hittade förra veckan på blogg.se's app där man kan välja helt och hållet villen storlek på bilderna man vill ha. Vilket är super för mig och m som har 650px på våra bilder då det inte finns att välja. Bara därför bloggar jag från mobilen nu hihi, även fast min dator är 4dm ifrån mig..
/e

52

 kom hem från skolan runt tre, eller skolan var jag ju inte på, vi var gamla teatern i stan. Där var bland annat mark levengood och Rolf Lassgård och pratande. Vi tog lite bilder efteråt också haha! hittade en såndär bulle som på bilden när jag kom hem(dock är bilden gammal) sedan har jag inte gjort så mycket mer, men tänkte nog ta och kolla igenom några missade avsnitt av 112 aina
/m

filmmys hela dagen♥

 
Denna dag har jag spenderat i sängen framför filmfavoriterna! Vaknade vid elva och gick ner och tog med mig lite frukost upp igen och såg LOL. Herregud vad jag älskar den filmen, blir bara bättre och bättre för varje gång jag ser den! Sitter och ryser två tredjedelar av filmen för att de är så himla söta och verkligen sådär överkära! Sedan gråter jag lika mycket varje gång sista kvarten... Efter det såg jag bästa friends with benefits för kanske 15:onde gången, mila kunis är ju så jääääkla snygg och likaså justin timberlake som spelar andra huvudrollen. Har även sett lite olika serier som jag inte hunnit sett i veckan. Älskar sånna här dagar, så himla cozy!
/e

newnewnew

köpte en ny sminkborste för någon dag sedan, det är två borstar i en och dom är sååå lena! 
idag har jag och några andra från klassen handlat hur mycket godis som helst till discot vi ska ha på lördag för småttingarna på skolan haha, kommer bli asnajs! Så har spenderat min dag innan middagen så, nu ska jag hoppa in i duschen och åtta står solsidan på schemat! vi hörs, kram♥
/m

kärlek till min träningsväska

 
Något jag uppskattar mycket är min träningsväska jag fick av min bror i somras! Den är perfekt storlek, allt får plats utan problem men ändå inte för stor så den är jobbig att bära på eller så. Sedan är även skofacket på sidan ett stort plus. Märket på väskan är soc och finns säkert på de flesta sportaffärer.
/e

throw it up in the sky

 
Gammal bild från arkivet. Där hade jag min naturliga hårfärg, som är typ ljusbrun med ljusa slingor i. Kan inte bestämma mig vad jag trivs bäst i, naturligt eller mörktbrunt som jag har nu. Funderar på att färga om då mycket har åkt ur, eller ska jag kanske bara låta det vara..? Skulle vara asballt att ha någon typ av ombre också, skitsnyggt ju! Men så mycket orkar jag inte anstränga mig haha, inte just nu i alla fall.
/e

just like i said, she smiled

 
10 saker jag tycker ni ska göra denna härliga dag:
Le mot allt och alla, lyssna på daniel adams-ray nyaste album, drick en kopp varm choklad med någon du tycker om, klä dig varmt i mysiga tröjor och uggs, ta ett bad och slappna av (det är fredag!), ta en springrunda eller kör ett hemma-styrke-pass, gå en sväng på stan och ät gott, gå ut och hör snön knastra under skorna (om ni har någon), gör något spontant och oväntat, och sist men inte minst; sprid glädje=få glädje!
/e

training motivation

Åh herre vad svårt det är att fota numera på eftermiddagarna. När jag kommer hem från skolan är det redan mörkt ute, jag behöver dagsljus! Därför blir bilderna som de blir, färglösa och matta.
 
Eftersom jag mer eller mindre tagit en pause från fotbollen så måste jag hålla igång på annat sätt! Tränar bara med laget på onsdagar då vi har fys. Så idag ska jag och m dra iväg till fristilen och prova på att gymma där! Övertaggggg
/e

NYC

igår gick jag runt i min bortglömda New York tröja, efter städande i garderoben fann jag den. 
kommer nog bli en ganska chill skoldag idag, börjar dock dagen med matte men sedan ska jag och några till gå och kolla på öppet hus på olika gymnasium. sedan kommer vi tillbaka runt lunch. Gymnasievalen börjar närma sig nu, för mig lutar det mot ekonomi tror jag! Någon läsare som börjar gymnasiet nästa år? :) 
/m

samma stund vet jag att allting har ett slut

 
Kände att jag ville slänga in ett inlägg till er lovies innan maten! Superkul med alla kommentarer vi får, mycket roliagare att blogga då också!♥ Denna kväll kommer bli en aning stressig. Måste hinna äta, duscha och plugga innan jag ska gå 20 meter bort till hanna och baka till en skolgrej imorgon. Men det ska nog gå haha! Ha en superbra kväll så hörs vi imorgon.
/e

härlig helg med fotbollslaget


Har verkligen haft det hur kul som helst i åre! Bättre än förväntat faktiskt haha! Gud vad jag älskar mitt underbara lag, alla är så gosiga och härliga♡♡♡ Kommer att trappa ner lite på fotbollen och bara träna 1-2 gånger i veckan då jag inte tycker det är lika kul längre, men jag hoppas jag får tillbaka lusten snart igen.
/e

farsdag

har precis gjort mig iordning och ska dra mig vidare mot farfar för att fika lite. vet inte om jag kommer blogg något mera idag, har faktiskt lite saker att göra, fika hos farfar, hämta min syster som varit borta en månad(♥), äta middag med lite av släkten kolla på solsidan mm.. Men det är faktiskt ganska skönt att ha någonting att göra hela dagen, då slipper man dendär jobbiga söndagsångesten! ni får ha en jättebra (fars)dag, så hörs vi någonting senare. kram
 
Skulle förövrigt vara jätteroligt om ni ville lämna några kommentarer på våra inlägg hihi, mycket roligare att blogga då! :) 
/m

påväg till åre!


Sitter just nu på tåget påväg till åre med mitt kära fotbollslag! De kommande 48 timmarna ska vi bada, gå på byn, bowla, äta, vandra och bara ha det kul! Vi hörs när vi hörs, ha en bra lördag!
/e

helg

fredagfredagfredag, älskar att säga det! Början av veckan har varit väldigt seg, med tanke på att man kommit tillbaka från lovet och så.. Men nu är äntligen helgen här. Denna helg vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, men det ser jag senare, ha det bra puss!❤️
/m

new shorts from hollister

 
Ännu en sak jag inte hunnit visa från stockholm än. Fynade dessa 600 kronors-shorts på rean för bara 179! Sjukt nice pris, kommer användas flititgt nästa sommar! Appropå nästa sommar så längtar jag såsåså mycketttt. Även om jag tycker vintern är mysig så kan jag inte låta bli att längta efter bara ben, yranfestivalen, sena kvällar med vännerna, sol, värme och bad! Känner på mig att sommaren 2014 kommer bli en bra sommar.
/e

trophy wife och m&m's


Missade nästan bussen och fick springa till en annan busshållsplats, tog fel busskort och frankrikeresan var lite av en besvikelse. Men istället för att klaga på livet tittar jag på senaste avsnittet av trophy wife (tips på serie!) med sällskap av mina bästa vänner, efter ben&jerry, m&m.
/e

en onsdag i november

 
Ungefär såhär har jag gått omkring idag, med lurarna i till och från under dagen och i min nya mysiga tröja från weekday. Har en period då jag näst intill bara lyssnar på veronica maggios, aviciis och the royal concepts nyaste album. Tycker verkligen att de har lyckats, finns inte en enda låt i aviciis album jag inte gillar! Åh längtar så mycket till den första mars då vi får se honom live i Tele2 arena, kommer bli magiskkkkttt.
16.47 ska jag med bussen, ska nämligen på konfaträff! Blir som en liten återträff då vi inte setts sen i början av detta år. Men denna gång kommer det handla om frankrikeresan vi ska göra nästa sommar. 
/e

nytt på sminkbordet

 
 
Jag kan ju inte direkt säga att jag är intresserad av smink då jag oftast bara drar på lite mascara. Men fick i alla fall med mig dessa fyra saker hem från stockholm! En deo från kicks egna märke, H&Ms liquid eyeliner, bb cream från maybeline och en ögonskuggs-palett från isadora. Så får väl se nudå hur ofta det kommer bli använda, bb creamen kommer iaf for sure bli väl använd! Funkar superbra. Nu ska jag snart bädda ner mig med något gott och se 112 aina, perfa slut på en helt ok måndag.
/e

november

hade en kul kväll igår hemma hos hanna, somnade sent och gick upp tidigt(tycker jag då, iallafall när man varit ledig och kunnat sova hur länge som helst!) och mötte upp Agnes på bussen in mot stan. Hittade inte det vi skulle så vi tog en välbehövlig lunch på bylla istället haha! När jag kom hem var det bakning på g, älskar lussebullar och kan äta det hur ofta som helst så nu ligger dom på köksbänken i väntan på att jag ska äta upp dom, hörs senare, då har jag börjat skolan igen också:( kram
/m

hem till östersund igen

 
 
Snart bär det av mot Arlanda där jag ska kliva på mitt flyg upp till Östersund igen. Känns riktigt drygt med skola igen imorgon, speciellt då jag vet att hela min måndag kommer gå åt till allt plugg jag skippat göra på  lovet. Men vafan, snart är det ju helg igen, right?
/e

halloween

 
hittade en ovisad bild på hårddisken. 
Igårkväll var jag på gårn med my friends, dom hade halloweensak då det var spökbana genom skolkorridorerna, massa folk var där och det såldes bland annat gosaker i fiket så det var najs. idag är det lördag, och lördag är en sån jävla bra dag haha, dock har jag haft lov och varit ledig hela veckan, men det är något speciellt med lördagar. kvällens planer har jag inte riktigt klart för mig än, men det visar sig senare, ha en bra kväll. puss
/m

tips på lunchställe, vapiano!


Tänkte bara tipsa er om detta helt fantastiskt goda ställe! Vapiano heter det och är en pizza- och pastaresturang. Har dock inte smakat pizzan själv men jag slår vad om att den är lika god som pastan. Pastan är iaf handgjord och helt färsk, du får välja själv vilken typ av pasta du vill ha och sedan tillbehör till den. Tallriken på bilden är en carbonara och det där är min andra denna vecka haha! Men jag klagar inte, hehe. Så om du ska luncha eller äta middag i stockholm, vapiano's the right choise!
/e

catching fire

 
Så! Då har jag bokat biljetter för mig och några kompisar till catching fire. Fick ett sms som påminnelse runt åtta idag och nästan spratt upp ur sängen av lycka haha! Som jag väntat på det där smset. Bokade 8 biljetter men vet egentligen inte riktigt hur många eller vilka som ska med, men vi lär ju kunna få ihop ett gäng. Jag var inne på sidan bara 10 sekunder efter jag fått smset, ändå var det redan platser bokade haha! Jag lyckades som tur var ändå få tag på riktigt bra platser. Ska ni läsare också se filmen?
/e

hoppas på några stjärnfall

 
En iphone 5s, ett sånt där mysigt kök, ett förhållande, en cozy morgon, 1 mars, en apsnygg bil, fler avsnitt av gg, en supermysig säng, mila kunis utseende, en jacuzzi, parfymer, fler färger av mina nikisar, en ny hp film, ljusa och trasiga jeans och sist men inte minst en resa. Det är lite saker jag dregglar över medan jag kikar runt på weheartit och lyssnar på mina spotifyfavoriter. Ibland är man för trött för att sova.
/e