bra start

 
Bra start på dagen, jordgubbar och en SOLO. Snart bär det av till farsta centrum, vad jag ska köpa där får ni se sen!
/e

mars résumé

 
Oj vad snabbt denna månad har gått, om bara en månad är det maj! Här är iallafall lite bilder vi har tagit under mars, vi har bland annat ätit goda frukostar, skapat egna tygväskor, försökt få sommarkänslor med jordgubbar, fotograferat, varit i stugan, shoppat, gjort en video (klicka här för att se), varit kreativa och fixat både egna skal samt skrivit ut bilder att ha på väggen. Vad har ni läsare gjort? :) kram! 
/e&m

feathers


 
Fint väder idag igen så det blev en promenad på förmiddagen. Skönt! Hoppas ni har det super, kraaam♥
/e

i'm in the army

gårdagens outfit // fick bomerjackan i påskpresent av mamma, älskar den!
 
Tycker det är så himla härligt att få en skymt våren som börjar komma hit till huvudstaden. Visst, det är fortfarande snö på marken, som ni ser, men jag är van värre än så.. Gick ute i solglajjor, vårjacka och mina korta gummistövlar för första gången i år! Det kan gärna få komma lite värme till östersund också innan jag är tillbaka..
/e

body mists

 
body mists
 
Ska som jag sagt förrut till ett litet ställe här i stockholm som säljer victoria's secret. Jag och m satt och tittade på olika bloggare som hade tipsat om vilken som de tycker luktar godast. Många tyckte Aqua kiss, Mango temptation och strawberries&champagne. Äger någon av er läsare body mist från victoria secret? Vilken är eran favorit?
/e

going away

denna helg kommer jag spendera i umeå hos släkt, så jag kanske inte kommer uppdatera er nu i helgen, men när jag kommer hem blir det självklart som vanligt och ella kommer ju skriva. men ni får ha det så bra!
/m

stockholm

 
Mitt flyg till huvudstaden går om cirka en halvtimme. Blir där över påsk, härligt! För er som inte vet har jag min mamma där så jag åker dit ett par gånger om året. Vill redan nu önska en härlig påsk till er som åker till fjälls och inte har tillgång till internet. Men jag kommer dock uppdatera precis som vanligt för er som kommer titta in här under den här och nästa vecka. HUGS
/e

fake

Idag blev våra egengjorda tygväskor från syslöjden klara. Det är kul att ha någonting man har gjort själv, som vi nog kommer använda ganska ofta nu i vår också. Vad tycker ni? 
/e&m

summerlove

Åh vad jag längtar till sommaren nu! Är dock bara denna dag plus imorgon (då vi inte har några lektioner) kvar på skolan innan påsklov, så härligt att få vara ledig! Förresten, när ni kommenterar utan blogg, så kan vi ju förstås inte svara där, så om ni har frågat någonting i en kommentar, så finns svaret precis under den kommentaren och om ni fyller i eran e-post, ser ni när vi har svarat. Kram!
/m 

go'fika

Blev kladdkaka till mellanmål idag, jaaaa på en måndag, tillåtet om man heter ella i alla fall
 
Idag är det våffeldagen vilket betyder våfflor till middag, såhimlagottju. Älskar verkligen tema-mat-dagar som kanelbullens dag, våffeldagen, kladdkakans dag osv.. Gud vad jag pratar om mat, jag och malin kanske borde starta en matblogg istället? vigillarmat.blogg.se haha.. Nä men skämtosido mat är gott och jag är kissnödig, tjarå. #oseriöstinläggmenjagärtröttsenvidygnadeochbehöversova
/e

virkade shorts♥

 
Köpte kärlek på H&M idag. LoveLoveLoveLoveLove. Kommer bli perfekta i sommar!
/e

sunshine

Idag var det soligt och jag tänkte fota några outfitbilder, blev dock bara väldigt snabbt, dexter såg massa annat roligt istället.. 

Efter skolan igår gick jag direkt till frisörstolen och satt där i en och en halvtimme, håret blev 5-6 cm kortare och sedan tunnade jag ur det. Nu känns det ju jättekort haha! Om en stund ska jag möta om några kompisar på ica, där tänkte vi köpa lite gosaker som vi ska ha till kvällen. Men ni får ha det så jättebra, puss! 
/m

wants

brownies

Tänkte att jag kunde slänga in ett mobilinlägg då jag inte orkade starta datorn.. Efter skolan gjorde jag agnes och frida brownies med vit choklad i. Så himla gott, men mättsamt haha! Ikväll ska jag bara vara hemma med familjen och se lite serier. Mys!

speed up

Gick hem lite tidigare idag från skolan, har väldigt ont i huvudet, sedan känns det lite som att jag har lite feber också. Så himla tråkigt. Men såhär ↑ såg jag ut innan jag bytte om till myskläder.. Tog dock bara några snabba bilder.. 
/m

who says i can't be free

Tog dessa förrut på min byrå, syns det att jag gillar stilrent och vitt? haha!
 
Ikväll kör jag på film och och fruktsallad. Förtjänar det efter några timmars träning&plugg. Btw, måste tipsa om who says med john mayer. Så sjukt jävla härlig låt, gått på repeat flera dagar hos mig nu. Ni kommer älska den!
/e

last summer

Längtar tillbaka till jordgubbar, bokeh everywhere, fina färger, sol&bad. Kan knappt bärja mig inför sommaren 2013!
/e

tio sanningar om mig

- när jag har råd ska jag köpa en longboard
- jag älskar mat, speciellt efter träning då man är sådär helt sjukt hungrig och kan stoppa i sig nästan vadsomhelst
- jag är redan rätt säker på vilken gymnasielinje jag vill gå
- hela min vardag består av: musik, plugg, träning, serier (!!), bloggning och ätande
- jag är/har varit beroende av minst 12 olika serier
- alltid när jag ska plugga bestämmer jag en tid då jag måste vara klar, då blir jag motiverad och får mer gjort
- jag har haft lite bloggtorka de senaste dagarna, därför gör jag denna lista
- när jag och mina vänner ska göra något slutar det alltid upp med att vi tjockar och tittar på film
- den värsta skadan jag varit med om är att stuka lillfingret, ganska skickligt med tanke på hur klantig jag är
- jag har ingen "riktig" crush, bara töntiga kändis crusher haha! 
 
/e 

feel this moment

/m
 

fixat i designen

Vi bytte ut våran text idag i headern, kändes mycket roligare nu när det är våra egna bilder i texten också! Nästa månad kommer även annonsen ovanför vara borta.. men vad tycker ni? 
edit: vi glömde ett A i headern, men nu är det fixat. 
/e&m

våren levererar

hot
 
Den militärgröna kepsen och väskan SKA bli mina, jag dör så snygga.

moustache

Igår kom vår fina vän med en varsinn lite försenad konfapresent. Själv fick jag detta söta halsband! Så himla snällt, taaaack agnes!♥
 
Idag har jag inget planerat, och de lilla jag planerat har jag redan hunnit med. Dvs dammsuga och duscha. Måste dock även plugga inför bildprovet imorrn, men det får bli ikväll. Och m om du ser det här kan du väl låta mig veta att du lever för du är svår att få tag på.. haha, ha en bra söndag och glöm inte att titta och kommentera vad ni tycker om videon vi gjorde igår! 
/e

video

 
 /e&m

egendesignat

Fick hem mitt egendesignade skal igår. ÄLSKA.
/e

fly high

dagens enkla
När jag steg upp imorse såg jag måånga (runt tjugoen :o) minusgrader på termometern men sedan när skolan hade slutat visade sig solen, så härligt. Humöret blir bättre med lite sol, helt ärligt haha. Ikväll blir det mys med några tjejer från klassen. Vi ska iväg och äta. Men ni får ha en bra kväll, kram! ♥
/m

polaroid

dålig bild/igårkväll skrev jag ut några polaroidbilder och en stor bild att ha på väggen, känns mycket roligare att ha något på väggarna, sedan är det ju alltid lätt att variera. 
Ja det var ju några dagar sedan ni hörde från mig.. Och ärligt talat kan jag inte försvara mig genom att säga att jag har haft mycket att göra haha, har bara helt enkelt inte haft någonting att blogga om, så ni får gärna komma med tips. Nu ska jag ta en dusch, sedan kolla på serier och göra mig redo för freeeedag! ♥ 
/m

länkar

 
Fyra snälla tjejer som tipsat mig om vart jag kan hitta snygga jeansjackor
 
Yasmine ♥ Emma ♥ Elly ♥ Matilda
 
Vill du också ha en länk får du gärna klicka dig in här och hjälpa mig, kramis.

gossip girl

Idag såg jag klart på sista avsnittet av gossip girl, gaah, det var så himla bra. Men nu är det så trist att det är slut. Blev verkligen helt kär i serien haha. Just nu är jag väldigt otaggad på att skolan börjar imorgon, har haft två sköna veckor borta från skolan! ♥
/m

all star

shorts och T-shirt - hollister // skor - sneakersnstuff
 
Blev fotosugen för några dagar sedan och här är resultatet. Sommarsuget tog över helt enkelt, haha!
/e

jordgubb mango

mobilbilder 
 
Igår kväll tog jag och agnes bussen för att köpa frysta bär till en smoothie. Jordgubb&mango blev det, supergott! Till det såg vi filmen Ted som ingen av oss hade lyckats sett än. Cooooozyyyyyyyyyy.♥
/e

friday breakfast

Såg att vi hade lite godsaker hemma så som kiwi och melon. Så det fick mätta min mage denna morgon. Nu ser jag lite sol utanför fönstret så jag tar nog med vovven ut på en promenad. Ha en bra dag, kram! ♥
/m

jueves

/m

rainforest

Köpte även den här hårinpackingen från body shop igår när jag var på stan. Har precis provat den och känner redan nu att den verkligen funkar. Heja body shops asbra men lite för dyra produkter! Hoppas eran dag haft en bra start, kram!♥
/e

PINK

PINK
klicka på det små bilderna nedan för att komma till alla produkter 
 På påsklovet kommer jag äntligen kunna känna på lite saker från Victoria's Secret! Tack vare min mycket duktiga mamma som lyckats hitta ett ställe i stockholm som köper in olika produkter och säljer det i sin lilla butik. Så det kommer nog blir hur kul som helst! Skulle hemskt gärna vilja ha en body mist, trosor och en neccessär!
/e

you can try, but never stop me

Var ute på stan och gick i stormen en stund idag.. Fick dock inte med mig någonting hem, och del är väl min plånbok glad för, men inte jag haha.. Till middag åt vi våfflor, som jag försökte mig på att fota lite snabbt, dock blev bilden inge bra alls! men den får duga till detta inlägg. Ska försöka förbättra mitt bloggande, har dock inga intressanta bilder att visa. 
/m

blue knitted

H&M / 199 kr

photographs

 
Blev göralös igår när m hade andra planer (och resten av alla bruds är i stugor osv..) så jag flyttade alla gamla foton sen i somras jag haft på garderobsluckorna där uppe till skrivbordsluckorna istället. Observera att jag skrev gamla foton, så ni behöver inte döma.. Man har ju utvecklats en del under åren haha och tur är det! Funderar även på att framkalla nya foton och göra ett "hjärta" på dörren, tycker det är så fint!
/e

twin tip

palosfoto.blogg.se <--- klicka!                                              louisehaansssons.blogg.se <--- klicka!
 
De här två söta tjejorna födda år 99 är som ni kanske redan förstått tvillingar. De verkar (enligt mig) väldigt tajta som både systrar och vänner. Dom har precis kommit hem från några dagar i new york så jag gissar på att massor av shopping kommer komma upp i veckan. Så om ni har lust att bli lite frestade kan ni ju hålla utkik!
/e 

vit spets

 
Har precis gjort mig i ordning för tisdagen, min relativt nya kofta från bikbok fick pryda min överkropp idag så jag tänkte att jag lika gärna kunde passa på att visa hur den ser ut på. Får se vad jag gör idag, funderar på att ringa en kompis eller dra in på stan.. Som sagt, jag får se!
/e

good morning

 
Vaknade precis och nu tänkte jag gå ner och göra en kopp varm oboy i försök att bota mitt jäkla halsont. Hoppas eran tisdag blir bra, själv ska jag förhoppningsvis kanske träffa några vänner och njuta av lovet. HUGS
/e

denim jackets

 
Letar efter en snygg jeansjacka (i liknanade modell som de i collaget) till våren men hittar ingen jag riktigt sådär älskar.. Så nu skulle jag verkligen behöva er hjälp!
Vet ni något ställe som ni vet säljer snygga, oversized och kanske lite sådär lagomt vintage/slitna jeansjackor? TELL ME! Alla som ger tips får en länk i ett inlägg framöver.
Det kan vara allt från H&M till en second hand butik (någonstans i stockholm). Så kom igen nu, det klart ni vill ha en länk, eller hur? Haha, kram!
/e

bästa läsare

Jag tänkte bara säga att ni får jääättegärna klicka på annonsen ovanför våran "header". Vi får då bloggpoäng för varje klick och det skulle hjälpa både mig och ella jättemycket. Ni är bäst, kram! 
/m

en gång till

Skulle egentligen byta min jacka som jag köpte i lördags, men jag behöll den istället. Den andra som jag hade kollat på såg lite för stor ut på mig och sedan var den också lite för tunn. Men köper nog en tunnare när termometern visar lite varmare grader.. Dock så fick jag med mig denna tröja på bilden ovanför också, 129 kronor kostade den. 
/m

free like a bird

oldie
 
Denna dag har besått av en lång skotertur, lite slapp i stugan och ett besök av Martin Björk (ni vet han i vakna med the voice?) här i vårat lilla våffel café. Vi hade hört förrut att han skulle upp hit, lite kul att han valde just att fika hos oss!
/e

nytt linne

 Kollade igenom min garderob lite igår, hittade detta militärgröna linnet, har aldrig använt det för gillade inte färgen osv förut, men nu tycker jag det var fint, och riktigt skönt också. Idag jag har jag inga planer alls.. Men imorgon ska jag in på stan igen och jag ska nog byta jackan jag köpte igår, jag valde mellan två olika, och jag tror jag gillar den andra mer. kram! 
/m

rasberrys

Har precis ätit detta ↑ till frukost. Men om jag ska vara helt ärlig så var youghurten så sur att jag tillsatte flingor och fler hallon, haha! Nu hade jag tänkt göra ett egetdesignat skal till min kära iphone. Ni får se resultatet senare i veckan då jag fått det.
/e

---

/m

cravings

cravings
 
dr. martens // army jacket // stor väska // keps // moroccanoil
/e

saturday

Idag har jag åkt traktor, blåst bort i snöstormen, ätit en massa gott, sett ett träd nästan välta rakt in genom fönstret, åkt spark nerför backen och sett något avsnitt av tvd. En helt okej dag alltså. Ikväll tänkte jag äta lite mer och läsa en bra bok. Hoppas ni har det fint, kram!
/e

TGIF

Hellooo. Sitter i bilen påväg till stugan och tänkte att jag kunde passa på att slänga in ett inlägg. Måste bara tipsa er om två covers av thrift shop. Den ena är med tyler ward och och den andra med alex G. Himla grymma båda två faktiskt! Finns på spotify för er som har det.

/e

im happy

 
Idag är jag glad, har haft prao på dagis hela långa veckan, och det har varit riktigt bra faktiskt. Fast idag tog det slut, och jag får sportlov istället, huuur bra är inte det då. ♥
/m